Origin, cartea a patra din seria LUX

Origin, cartea a patra din seria LUX
Preț: 39,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 431
Format: 13x20

DESCRIERE

Origin, cartea a patra din seria LUX -  Jennifer L. Armentrout

... din carte:
 
... da, uşurarea mea s‑a dus pe apa sâmbetei şi m‑a cuprins groaza. Nu mai avea rost să mă prefac. Nu ştiu ce încerca el să‑mi spună, dar eu nu aveam de gând să recunosc că e vorba despre Daemon. Niciodată.
 
— Ştiu că eşti speriată şi furioasă.
 
— Da, foarte speriată şi foarte furioasă.
 
— E de înţeles. Nu suntem chiar aşa de răi cum crezi tu, Katy. Aveam tot dreptul să folosim metode letale atunci când v‑am prins.
 
Puteam să‑ţi ucidem toţi prietenii. Nu am făcut‑o… S‑a ridicat iar, cu mâinile la spate. O să‑ţi dai seama că nu noi suntem duşmanii tăi. Nu sunt ei duşmanii mei? Ba ei erau duşmanii – nişte duş‑ mani mai răi decât o ceată întreagă de arumi – fiindcă aveau un întreg guvern în spate.
 
Fiindcă îşi permiteau să captureze pe cine voiau ei şi să‑l ia de lângă familie, de lângă prieteni, să îi distrugă întreaga lui viaţă şi să nu păţească nimic din cauza asta. Eram terminată.
 
Când am început să realizez, în sfârşit, toată situaţia, deter‑ minarea mea chinuită de a‑mi păstra calmul a început să ce‑ deze, până când m‑am prăbuşit cu totul.
 
M‑a cuprins o groază fără margini, care s‑a transformat în panică şi un val de emoţii haotice alimentate de adrenalină...
 
 ………………
 
... n‑am simţit nimic. Printre norii de oroare şi panică ce îmi înceţoşau gândurile, am reuşit să strecor şi puţină realitate şi mi‑am amintit că aici nu pot accesa Sursa. — Doctore? a făcut sergentul.
 
Aveam nevoie de o armă, şi am fugit pe lângă el spre măsuţa cu instrumente. Nu ştiam ce aş face dacă aş reuşi să ies din camera asta. Uşile erau probabil încuiate.
 
Nu gândeam mai departe de clipa de faţă. Trebuia să ies de acolo. Acum. Până să ajung la tava cu instrumente, doctorul a lovit cu palma în perete.
 
A urmat un zgomot oribil, de aer eliberat cu pufăituri. Altceva nu s‑a mai auzit. Nu mirosea a nimic. Con‑ sistenţa aerului nu s‑a schimbat.
 
Dar găurelele acelea din tavan şi din pereţi eliberaseră vapori de onix şi nu aveam nicio scăpare. M‑a înecat groaza. Respiraţia mi s‑a oprit la jumătate, fiindcă am simţit în vârful capului o durere ascuţită care se propaga în tot corpul.
 
De parcă fusesem stropită cu benzină şi apoi luasem foc, iar focul îmi ardea toată pielea...
 
 
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0521 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.