Ormus. Tainele dezvaluite ale unei substante minunate - Gregorian Bivolaru

Ormus. Tainele dezvaluite ale unei substante minunate - Gregorian Bivolaru
Preț: 17,85 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 208
Format: 13x20

DESCRIERE

Ormus. Tainele dezvaluite ale unei substante minunate - Gregorian Bivolaru
 
ORMUS - ştiinţă şi o excelentă conştiinţă
 
Diverşi cercetători au observat că elementele ORMUS joacă un rol important în sistemele biologice. Ele acţionează în mai multe domenii legate de conştiinţă şi servesc drept mediu de comunicare. Totodată au şi alte funcţii biologice.
 
Una dintre cele mai importante descoperiri legate de ORMUS este că poate fi un factor major pentru conştiinţă, fapt afirmat de David Hudson şi de alţii care au studiat ORMUS-ul. Dacă elementele ORMUS sunt un mijloc de comunicare dintre conştiinţă şi spirit*, ele vor putea obiectiva ecoul a tot ceea ce simţim şi gândim.
 
Unii cercetători cred că aceste fenomene sunt facilitate de ORMUS, deoarece îmbunătăţeşte transmisia rezonanţei oculte** a gândurilor şi a credinţelor* noastre şi actualizează mult mai repede ecoul manifestării lor. Credinţele* noastre sunt exprimate prin anumite obiceiuri de gândire, iar aceste aspecte nu sunt modificate de ORMUS.
 
Când sunt ingerate elemente ORMUS, acestea nu interferează cu libertatea noastră de a alege. Nu ne vor face să ne gândim doar la ceea ce dorim şi nici nu ne vor împiedica să ne gândim la ceea ce nu dorim. De aceea, este important să ne focalizăm mereu pe aspectele binefăcătoare.
 
Punerea in practică a legii universale a rezonanţei oculte.** ne permite să ne transformăm spiritual în sens benefic, iar utilizarea elementelor ORMUS va accelera această transformare* spirituală, datorită faptului că ele (elementele ORMUS) oferă un mijloc de comunicare directă şi aproape instantanee pentru gândurile şi intenţiile noastre.

Fizicienii şi alţi oameni de ştiinţă au observat din punct de vedere ştiinţific acest tip de comunicare instantanee, pe care l-au definit prin diferiţi termeni: coerenţă cuantică, interacţiune non-locală. Mulţi savanţi au sugerat că această comunicare instantanee apare într-un gen de „spaţiu" care se află la baza realităţii fizice.
 
Fizicianul David Bohm (ce a trăit între anii 1917 şi 1992) a numit acest spaţiu ordine implicită, iar realitatea fizică a denumit-o ordine explicită. Biologul contemporan Rupert Sheldrake numeşte acest spaţiu câmp morfogenetic*.
 
Cercetătoarea Lynne McTaggart a sintetizat o mare parte dintre studiile ştiinţifice cu privire la acest spaţiu al comunicării instantanee. Ea numeşte acest spaţiu, simplu, câmp, acesta fiind şi numele cărţii ei de succes (The Field)...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0776 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.