Oxen. Prima victima
45,00 RON
50,00 RON (-10%)

Oxen. Prima victima

Oxen. Prima victima
-10%
Preț: 45,00 RON
50,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060061908
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 448
Format: 14x21

DESCRIERE

Oxen. Prima victima - Jens Henrik Jensen

 
... fiecare fibră a corpului îi era încordată ca un arc. După trei sferturi de ceas de nelinişte sub pătură, se ridicase din nou In picioare. Acum stătea la fereastră şi privea în noapte.

Lângă el se afla o mică pungă cu iarbă. In curând va fi goală. Mai avea şi sticla de whisky de la supermarketul din Skorping, Ce! puţin aceasta era plină.

Fereastra era larg deschisă, pentru ca fumul înţepător să poată ieşi afară. Aerul nopţii era plăcut şi îi învăluia ca un pansament răcoros capul care îi fierbea.

Trase puternic şi ţinu fumul în plămâni.

I-ar fi plăcut enorm să poată ordona totul. Exact ca o fişă tactică, clară, cu coordonate precise, prieten şi duşman, poziţie şi ţintă, însă nu putea. Nu reuşi să dea la o parte perdeaua în spatele căreia se ascundeau toate necunoscutele.

Pe coala mare de hârtie pe care o ţinea în poală se vedeau linii, cercuri şi săgeţi. Le desenase pe spatele unui afiş, pe care îl luase din gang, de la avizier. Se strădui să reprezinte cât de cât schema-tic, cât de cât cronologic:

Mai întâi a fost spânzurat câinele avocatului Mogens Bergsoe. Apoi a fot ucis Bergsoe, când se afla în caiac pe apă. Veni rândul câinelui fostului ambasador Hans-Otto Corfitzen. Câteva zile mai târziu, muri Corfitzen - ca urmare a unui atac vascular cerebral, exclusă fiind vreo agresiune fizică. Apoi a fost omorât Domnul White, Domnul White... avea impresia că îi simte botul în palmă. Ca o durere inexistentă.

In afară de asta, mai erau urmele lui şi ale lui White în parcul castelului. „Atacul" său asupra ambasadorului UE Corfitzen în Bosnia. „Scrisoarea sa de ameninţare" către Bergsoe, ca preşedinte al Comisiei de investigaţii, care ar fi urmat să cerceteze moartea lui Bosse. Şi Axei Mossman, care l-a târât indirect în toată afacerea, cu 250 000 de coroane.

Mossman... şeful PET-ului, care părea să îşi dea la întâmplare cărţile de vizită şi numărul său secret de telefon, atât fostului membru al AKS, cât şi veteranului de război La dracul ce înţelegere or fi făcut Mossman şi Arvidsen?...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Thriller & Mistery - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0847 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.