Pac si Mac, o aventura urecheata - Alec Blenche

Pac si Mac, o aventura urecheata - Alec Blenche
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Format: 21x28

DESCRIERE

Pac si Mac, o aventura urecheata - Alec Blenche

 
...într-un colţ de pădure, la marginea unei poieniţe însorite, trăia familia Rilă. Era o familie ca oricare alta din pădure. Domnul Rilă, un iepure mare şi alb, şi soţia sa, Anita, aveau şase iepuraşi adorabili. Şi, chiar dacă abia aveau loc cu toţii în căsuţa lor, acasă la ei era mereu fericire şi voie bună.

Cei mici se jucau pe afară cât era ziua de lungă, în timp ce părinţii vedeau de ale casei. Iar seara se strângeau în jurul focului, mâncau porumb şi se distrau de minune jucând jocuri, cântând sau dansând. De cele mai multe ori, iepuraşii făceau câte o scenetă şi se imitau unii pe alţii în hohote de râs.
 
Era mare distracţie în familia iepurilor, însă pentru domnul Rilă şi pentru Anita mai presus de orice erau puiuţii lor: trei fetiţe şi trei băieţei. Erau gemeni şi, pentru că semănau aşa de bine unii cu alţii, aleseseră să le pună nume simple şi asemănătoare.

Astfel, pe fetiţe le chema: Sia, Dia şi Mia, iar pe băieţei: Ţac, Pac şi Mac. Şi, pentru a face mai bine diferenţa dintre ei, fiecare iepuraş purta pe cap un fes de o anumită culoare: Sia avea unul roşu, Dia, unul roz, Mia, unul portocaliu; fesul lui Ţac era galben, al lui Pac, albastru, iar Mac avea unul verde.

Bineînţeles că poznaşii cei mici mai făceau schimb de fesuri între ei ca să-i păcălească pe părinţi, în special Pac şi Mac, care erau nedespărţiţi...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0708 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.