Pacienta tacuta
43,62 RON
46,90 RON (-6,99%)

Pacienta tacuta

Pacienta tacuta
-7%
ISBN: 978-606-33-3606-5
Anul publicării: 2019
Pagini: 368
Format: 13x20
Preț: 43,62 RON
46,90 RON (-6,99%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Pacienta tacuta - Alex Michaelides

 
... faptele, aşa cum au fost ele, erau simple: Alicia a fost găsită singură împreună cu trupul lui Gabriel; numai amprentele ei erau pe pistol. Nu a existat nicio îndoială că ea l-a ucis pe Gabriel. De ce l-a ucis, pe de altă parte, a rămas un mister.
 
Crima a fost dezbătută în mass-media, iar teoriile diferite au fost adoptate în presă, la radio şi la emisiunile de dimineaţă. Au fost adusi experţi pentru a explica, condamna, justifica acţiunile Aliciei.
 
Probabil că a fost o victimă a abuzului domestic, cu siguranţă, împinsă prea mult, înainte de a exploda în cele din urmă? O altă teorie a sugerat că un joc sexual nu a mers bine avnd in vedere ca soţul a fost găsit legat, nu-i aşa?
 
Unii bănuiesc că era o gelozie de modă veche care a condus-o pe Alicia să-l omoare - o altă femeie, probabil? Dar, la proces, Gabriel a fost descris de fratele său ca un soţ devotat, profund îndrăgostit de soţie.
 
Şi banii? Alicia nu a reuşit să câştige prea mult prin moartea lui; ea a fost cea care a avut bani, moşteniti de la tatăl ei.
Şi aşa au continuat, speculaţiile la nesfârşit - fară răspunsuri, doar cu mai multe întrebări - despre motivele Iui Alicia şi tăcerea ei ulterioară.
 
De ce a refuzat să vorbească? Ce a însemnat asta? A ascuns ceva? Protejarea pe cineva? Dacă da, pe cine? Şi de ce?

La vremea aceea, îmi amintesc că, în timp ce toată lumea vorbea, scriind, argumentând, despre Alicia, în inima acesteia era un gol, o tacere, un sfinx...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Thriller & Mistery

Created in 0.0512 sec