Paddington sare in ajutor - Michael Bond

Paddington sare in ajutor - Michael Bond
-6%
Preț: 36,08 RON
38,38 RON (-5,99%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067882124
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Paddington sare in ajutor - Michael Bond

 
Un picnic pe râu

Paddington se ridică în capul oaselor în pat cu o expresie nedumerită pe chip. Evenimentele din Windsor Gardens nr. 32, în special micul dejun, respectau întotdeauna un program precis, şi de aceea era cât se poate de neobişnuit să-l trezească ceva atât de devreme.
 
Se uită atent prin cameră, dar totul părea la locul lui.
Fotografia mătuşii Lucy, făcută cu puţin înainte să se retragă la azilul pentru urşi pensionari din Lima, se afla pe măsuţa de lângă pat, împreună cu borcanul lui de marmeladă specială de portocale şi alte câteva lucruri.

Pălăria veche şi haina de stofa cu brandenburguri atârnau în cuierul de pe uşă, iar bănuţii lui peruvieni erau sub pernă.

Mai important decât orice, când ridică aşternutul şi se uită sub pat, valijoara de piele cu compartimentul secret în care îşi ţinea jurnalul şi un număr de alte hârtii importante era în continuare acolo.

Paddington răsuflă uşurat. Cu toate că locuia la familia Brown de peste un an, nu se obişnuise încă de tot să aibă o cameră a lui şi nu era genul de urs căruia să-i placă riscul.

In timp ce îşi muia distrat laba în borcanul cu marmeladă, pregătit să se culce la loc, Paddington ciuli urechile şi ascultă.

Se auzeau voci din grădină - chiar destul de multe. O uşă se trânti de câteva ori şi pe urmă, la distanţă, auzi un zgomot remarcabil de asemănător cu zăngănitul unor farfurii, urmat de vocea domnului Brown strigând altora ce să facă.

Paddington se dădu grabnic jos din pat şi alergă la fereastra din cealaltă parte a camerei. Zgomotele erau cât se poate de interesante, nici nu-i trecea prin cap să piardă ceva. Se uită pe geam şi mai să cadă pe spate de uimire la ce-i văzură ochii. Suflă tare peste sticlă şi o frecă bine cu laba, să se asigure că nu visează...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0435 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.