Paleoastronautica si Razboiul Cosmic - Emil Strainu

Paleoastronautica si Razboiul Cosmic - Emil Strainu
-10%
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 280
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Paleoastronautica si Razboiul Cosmic - Ipotezele lui Oleg Feighin - Emil Strainu
 
... exista oare inteligenta extraterestra si manifestarea ei este o consecinta a testarii celor mai noi tehnologii militare?
 
... adesea, „misterele din cer“ ne conduc la cercetari secrete pamantesti ale industriei militare a SUA, a NATO, a Chinei sau ale altor tari. Aceste secrete, incepand cu proiectul „Mogul“ si terminand cu „Harpa Ionosferica“ (HAARP High Frequency Active Auroral Research Program), protejate de legende ufologice, de multe ori depasesc cele mai neobisnuite subiecte ale scriitorilor de S. F... 
 
... de ce dupa lupta nocturna de deasupra Los Angeles-ului, din anul 1942, in notele secrete a aparut un nou cifru IPU – „Fenomenul dispozitivelor interplanetare” – si ce nu se spune despre misiunile pe Luna, despre expeditiile pe Marte si despre aparitiile misterioase din atmosfera lui Jupiter si a satelitilor sai?
 
Cine au fost astronautii antici?
 
...
 
Enigmele megaliţilor
 
Cele mai multe semne de întrebare, desigur, ridică constmcţiile megalitice, multe dintre care au o vârstă de mii de ani. Deşi, şi aici s-a produs un mare progres în ceea ce priveşte înţelegerea modului în care, cu ajutorul celor mai simple mijloace de ajutor, s-au putut deplasa greutăţi gigantice.
 
Dovada hotărâtoare în rezolvarea unor astfel de enigme o constituie încercările practice de a reconstitui modul de realizare şi deplasare a megaliţilor, desfăşurate în colaborare de către istorici, arheologi şi ingineri.

Există şi pe pereţii aceloraşi construcţii egiptene imagini care s-au păstrat (multe fresce şi desene), şi care au imortalizat mersul procesului de construire a piramidelor şi ale altor construcţii ciclopice.

Cât despre ajutorul extraterestrilor nu există acolo nici cea mai mică aluzie. Merită evidenţiate şi alte inexactităţi majore în cercetările lui Daniken. Astfel, majoritatea construcţiilor gigantice, pe care el le atribuie „perioadelor întunecate ale trecutului îndepărtat", construite, conform spuselor sale, cu zeci de milenii în urmă, sunt în realitate mult mai recente.

De exemplu, piramidele gigantice, comparabile cu cele egiptene, aztecii le-au creat abia în Evul Mediu Timpuriu, când se construia unul dintre monumentele remarcabile ale Europei - catedrala din Koln. Sculpturile din piatră de pe Insula Paştelui au apărut şi mai târziu - în jurul anului 1600, adică, peste un secol după descoperirea Americii de către Columb, în anul 1492.

Nu cu mult mai înaintate sunt şi picturile misterioase din deşertul Nazca. Istoria apariţiei lor ar fi următoarea: Indienii au înlăturat stratul superior al solului, de piatră, şi atunci a ieşit la suprafaţă, stratul de nisip de sub el, mult mai deschis la culoare.
 
Apropo, solul nisipos este inadecvat pentru pistele de decolare. In ce priveşte legendele străvechi, să le aduci în calitate de dovezi, este foarte riscant. Imaginaţi-vă că cineva, amator de poveşti populare, va începe să susţină în cel mai serios mod că sub imaginea Babei Cloanţa strămoşii noştri au imortalizat o astronaută străină planetei noastre...
 
CUPRINS:
 
Prefaţă
ENIGME CELESTE SECULARE     5
Capitolul unu
PALEOCONTACTELE ŞI VIAŢA DIN UNIVERS     17
Capitolul doi
OZN BIBLICE     24
Capitolul trei
MISTERUL NAVELOR ZBURĂTOARE     32
Capitolul patru
ENIGMA „LUMINILOR ROŞII"     42
Capitolul cinci
CERUL ARZÂND      52
Capitolul şase
SEMNE SECRETE     71
Capitolul şapte
OAMENI ÎN NEGRU     81
Capitolul opt
INVAZIA OZN     92
Capitolul nouă
CARUSELUL DIN WASHINGTON    102
Capitolul zece
O ÎNTÂLNIRE ÎN SOCORRO    113
Capitolul unsprezece
„GHINDA DIN KECKSBURG"    125
Capitolul doisprezece
PROIECTUL „SERPO"    135
Capitolul treisprezece
OBIECTE COSMICE NEIDENTIFICATE    139
Capitolul paisprezece
ENIGMA „PRINŢULUI NEGRU"            150
 
...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0688 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.