Pandemia veselă și tristă - Florina Ilis

Pandemia veselă și tristă - Florina Ilis
-20%
Preț: 20,00 RON
25,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-8237-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 160
Format: 13X20

DESCRIERE

Pandemia veselă și tristă - Florina Ilis

 
... când motoarele avionului se opriră, fata văzu cum călătorii ţâşniră brusc de pe scaune, îşi căutau bagajele, îşi strângeau lucrurile şi manevrau telefoanele. Unii vorbeau deja la telefon cu cei care veniseră să-i aştepte, îşi dădeau întâlnire. Dora nu avu putere să facă la fel, abia reuşi să-şi ia rucsacul în spinare.
 
Nu mai ştia cine-l coborâse de sus, de la bagaje, cui să mulţumească. Şi, în general, toate se amestecară în capul ei, deoarece nu-şi mai amintea mare lucru. Drumul cu autobuzul de la avion spre aeroport, sosirea bagajelor, toate acestea se contopiră în mintea ei, Învălmăşindu-se.
 
Făcea ce făceau ceilalţi, lăsându-se condusă de o putere din afara ei, imposibil de identificat, dar precisă, asemenea comenzilor unui robot. Asta o salvase de la prăbuşire. Abia putea să respire şi ţinea mereu gura deschisă.
 
Şi, Doamne, ce somn îi era! Se bucură că nu mai trebuia să se alinieze şi la coadă la verificarea documentelor. în aşteptarea bagajelor, se tolăni pe un scaun. Ii vedea ca prin ceaţă pe ceilalţi pasageri agitându-se nerăbdători. Cineva spuse ceva, dar nu auzi nimic. Ii vedea doar buzele mişcându-se.
 
Apoi, obser-vându-i căştile din urechi, şi-a dat seama că omul nu i se adresa ei, ci vorbea la telefon. I se păru că trecu o eternitate până se porni banda şi îi sosi geamantanul burduşit cu multe cadouri pentru părinţi şi pentru bunica. Abia îl ridică de acolo.
 
Nu mai ştiu când şi-a luat rămas-bun de la italianul de Bistriţa sau dacă a făcut-o. Iar când trecu de uşile magnetice, buimacă, se opri locului, nevăzându-l pe tata. El observase primul şi, când se apropie de ea, îi căzu pur şi simplu în braţe...
 
CUPRINS:
 
O urăsc!   
O iubesc!   
Corona  
Judecata de Apoi  
O noapte de gardă   
Minunata lume virtuală

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0850 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.