Paradis - Julia Quinn

Paradis - Julia Quinn
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 260
Format: 13x20

DESCRIERE

Paradis - Julia Quinn

 
... Domnule doctor! Honoria sări în picioare. După douăzeci de minute de aşteptare şi tensiune, intră în cameră un medic surprinzător de tlnăr. Nici nu mai văzuse vreodată un doctor care să nu aibă părul grizonat. Piciorul lui! zise ea. Cred că nu l-aţi văzut cînd...

-    Nu eu l-am examinat mai devreme, zise doctorul. A fost tatăl meu.

-    Oh. Honoria făcu un pas înapoi, cînd doctorul s-a aplecat asupra rănii de la piciorul lui Marcus. Venise şi mama ei alături de ea. O strinse de mină, iar Honoria îi era recunoscătoare pentru acest gest.

Tînăral examina piciorul lui Marcus suficient, cît considerase şi Honoria că este nevoie, apoi îşi lipi urechea de pieptul lui.
-    Cît laudanum i-aţi dat?

Honoria se uita Ia mama sa, care administrase somniferul.

-    O linguriţă, zise lady Winstead. Poate două.

 Doctoral făcu o grimasă gânditoare şt insistă:

- Au fost una sau două?

- Imi e greu să spun, zise lady Winstead. Nu inghitit tot.
 
-    Eu l-am şters pe faţă, interveni Honoria.
 
Doctorul nu comentă. Ascultă din nou inima lui.
 
Marcus şi părea că numără ceva în şoaptă. Honoria nu mai putu să aştepte.
 
-    Domnule doctor...

-    Winters, o informă mama ei.
 
-    Da, domnule doctor Winters, vă rog, spuneţi-ne, i-am dat prea mult?
 
-    Cred că nu, zise el, tot cu urechea lipită de pieptul lui Marcus. Opiumul comprimă plămînii. De aceea respiră atît de superficial.
 
Honoria duse mîna la gură, îngrozită. Nu şi-a dat seama de acest lucru. Ei i se părea chiar că răsuflă mai liniştit. Doctorul se uită acum la rana de la piciorul lui Marcus.
 
-    Este extrem de important să primesc toate informaţiile relevante. Aş fi fost mai îngrijorat, dacă nu stiam că i-aţi dat laudanum.
 
- Nu sînteţi îngrijorat? întrebă Honoria.
 
- Nu am spus chiar asta, replică medicul un pic ţîfnos. Eram mai îngrijorat dacă nu ar fi primit substanţa. Daca respira atît de greu fără laudanum, ar fi însemnat ca are o infecţie puternică.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0666 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.