Parfumul dragostei - Lisa Kleypas

Parfumul dragostei - Lisa Kleypas
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 285
Format: 13x20
Preț: 24,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Parfumul dragostei - Lisa Kleypas

 
... ridicindu-şi privirea, Maggie începu să treacă in revistă top clienţii aşezaţi la mese. Râmase fără rasuflare cînd ochii i se opriră pe Mark Noian şi Holly,  aşezaţi la o masă, intr-un colţ.
 
Privirea lui insistentă o  pătrunse imediat, cu zîmbetul cuceritor Maggie mototoli şerveţelul şi simţi cum degetele se încordează pe mesajul din palma ei.
 
Era un reflex, un răspuns la fericirea pe care o resimţea acum în piept, pentru simplul fapt că îl vedea. Fir-ar să fie. De cîteva săptămîni încercase să se convingă că acel interludiu pe care l-a avut cu Mark nu fusese chiar atît de magic pe cît păruse atunci.

Oricum, asta nu explica noul obicei pe care-l căpătase inima ei, adică să bată foarte puternic ori de cîte ori îl vedea pe tînărul brunet In mulţime.
 
Nu-şi putea explica de ce, dar de mai multe ori s-a trezit cu cearşafurile înfăşurate în jurul picioarelor şi cu mintea Inundată de ceaţa plăcută lăsată de un vis cu el.

Mark se ridică de la masă şi se apropia, urmat de Holly, iar pe Maggie au cuprins-o flăcările emoţiei, îngrozitor de evidente. Se coloră la faţă instantaneu, dar nu numai acolo, ci simţea cum ia foc, pînă la virful fiecărui fir de păr.
 
Simţea reverberaţiile bătăilor inimii pînă în fiecare deget. Nu se putea uita la el direct, nici nu putea să-şi mute privirea de pe silueta iui, ci pur şi simplu rămase înlemnită de emoţie, tulburată, cu punga în mînă.

-    Salut, Holly, reuşi să articuleze, cînd copila zîmbitoare ajunse în faţa ei. Avea părul bălai împletit în două codiţe perfecte. Ce mai faci?

Coplia făcu un gest surprinzător, practic ţîşnind să o îmbrăţişeze cu căldură. Maggie o cuprinse instan- taneu cu mîna liberă şi simţi trupuşorul fierbinte şi firav lipindu-se de al ei.

Holly rămase cu braţele înlănţuite de talia lui Maggie, dar îşi lăsă capul pe spate şi-i zîmbi radios.

-    Ieri mi-a căzut un dinte, anunţă ea, arătîndu-i noul spaţiu gol de pe maxilar.

-    Dar e minunat, exclamă Maggie. Acum au rămas două locuri unde intră mai bine paiele cînd îţi cumperi limonadă.

-    Zîna Măseluţă mi-a dat un dolar. Ştii, prietena mea, Katie a primit doar cincizeci de cenţi pentru al ei...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.4523 sec