Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Parinti consecventi...Copii fericiti

Parinti consecventi...Copii fericiti
ISBN: 979-973-679-703-3
Editura:
Anul publicării: 2009
Ediția: 1
Pagini: 112
Format: 15,5x23,5
Categoria: Parinti - copii
12,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

''Parinti consecventi...Copii fericiti''


Parinti consecventi...Copii fericiti.....Educarea copiilor prin metoda consecintelor naturale si functionale


-Anunt de angajare!
Titlul postului: Parinte.

Responsabilitati: Program full-time: 24 de ore/ zi, 7 zile/ saptamâna, nopti nedormite, rezistenta la efort, atentie distributiva, capacitate de a acorda neconditionat iubire si respect, asigurarea unui grad sporit de protectie etc., etc. …
Beneficii: bucuria de a tine in brate o minune, un zâmbet stirb al unui copil semi-adormit si proverbiala “cana de apa la batrânete”

Responsabilitatile de parinte sunt de un infinit de ori mai dificile decât orice fisa a postului. Paradoxul sta insa in faptul ca, la sosirea pe lume, copilul nu vine cu un manual de utilizare optima sau macar cu 2-3 instructiuni gângurite inainte de primul alaptat.

Cu toate acestea, putini sunt cei care inteleg necesitatea consecventei si a respectarii unor principii sanatoase pentru educarea propriilor copii, preferând sa se ghideze dupa starea de spirit de moment.

Ambitiosul proiect pe care si-l asuma autoarele acestei carti este acela de a contura fenomene pe care le traim fiecare dintre noi, zi de zi, in lupta cu sine pentru imbunatatirea constanta a comportamentului fata de copii. Cartea nu ofera, sub pretextul vreunei pretentii de intelepciune senectuta, solutii… dar propune metode si dezvaluie raspunsuri.


Metoda consecintelor naturale si functionale pe care o postuleaza este nu doar inedita, ci chiar salutara. Va deschide perspective, va schimba mentalitati si va indrepta greseli…

Autori:

Pilar Sanchez
Ester Lopez
Yoland Hijazo

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.0911 sec
loader
Caut in catalog...
loader