Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Pasind intre lumi - Stiinta compasiunii

Pasind intre lumi - Stiinta compasiunii
-10%
ISBN: 973-7978-47-1
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 382
Format: 14x20
27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Pasind intre lumi - Stiinta compasiunii''

....textele vechi de două mii de ani ne amintesc că sentimentul de compasiune este o stare accesibilă de conştienţă, ce ne hotărăşte calitatea bunăstării noastre. Oare suntem martorii naşterii unei noi specii de oameni, ce se transformă la nivel genetic, pentru a se adapta acestor vremuri de schimbare?

Informaţiile recente demonstrează că sentimentul de compasiune se poate să fie acel buton uitat, cu ajutorul căruia putem „activa”codurile puternice ale opţiunilor genetice.

Să fie oare posibil ca cele mai mari provocări legate de sănătate, relaţii şi supravieţuire, cu care ne confruntăm, să reprezinte modul nostru de a redefini limitele biologice acceptate, la un moment dat, în memoria noastră străveche?

Faţă de celelalte cărţi ale sale, Trezirea la punctul Zero: o iniţiere colectivă, Efectul Isaia, şi Codul lui Dumnezeu, în lucrarea de faţă Gregg Braden aduce în plus explorarea atât a acestor posibilităţi, cât şi a altora, unind între ele ştiinţa, arta relaţiilor şi mesajele străvechi despre compasiune.

Calendarele din vechime indică faptul că acum trăim încheierea unui mare ciclu al experienţei umane. În ultimii ani ai acestui ciclu, ni s-a cerut să armonizăm o schimbare mai mare, într-un timp mai scurt – un timp fără precedent în istoria consemnată a oamenilor.

Corpurile, sistemele imunitare şi emoţiile noastre au fost provocate la niveluri fără precedent. În acelaşi timp, ştiinţa este martora unor fenomene pentru care nu există termeni de comparaţie.


În carte sunt prezentate pentru prima oară:


– Un ghid ce ne conduce pas cu pas prin ştiinţele străvechi despre compasiune şi binecuvântare.

– Misterele eseniene referitoare la relaţii, ilustrate cu studii de caz şi întâmplări reale din viaţa mea.

– Ultimele cercetări ce confirmă rolul pe care îl au emoţiile în reacţia imunologică şi în relaţiile din cadrul vieţii noastre.

– Ocazia de a redefini sentimentele de ură, frică şi separare, ca şi rolul pe care îl joacă acestea în viaţa noastră


Autor: Gregg Braden

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 1.0531 sec
loader
Caut in catalog...
loader