Pasiuni periculoase, volumul I din instincte primare - Silvia D. F.

Pasiuni periculoase, volumul I din instincte primare - Silvia D. F.
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9017-92-0
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 208
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Pasiuni periculoase, volumul I din instincte primare - Silvia D. F.

 
... m-am trezit buimacă şi un sentiment ciudat mă încercă. Afară picurii de ploaie au început să invadeze asfaltul negru şi pare chiar mai frig decât ar trebui. Toamna vine cu paşi rapizi, iar gândul că în curând frigul şi ploaia se vor instala definitiv mă face să mă strâmb.
 
Mă ridic din pat înfăşurându-mă în halatul alb şi mă îndrept spre bucătărie după cafea. Iau băutura caldă şi mă aşez pe canapeaua din living. Butonez televizorul, fără a găsi ceva interesant.
 
Dau pe un post de muzică, gândindu-mă să fac puţină curăţenie prin casă. Dar e ceva ciudat. Prea multă linişte în casă. Procesez întâmplările din această dimineaţă.

Danna. Dumnezeule, ce am uitat!

Mă întorc în cameră după telefon, scotocesc după el şi... evident că a căzut în spatele patului. Mă chinui să ajung la el, dar fără succes. Ridic salteaua, mă bag jumătate după ea, mă întind şi... victorie.

Dar îl scap din nou.

Fir-ar...!!!

Acelaşi procedeu, salteaua sus, eu jumătate în spatele patului şi aud aplauze în spatele meu. Mă ridic nervoasă şi trântesc salteaua. Alexander se uita amuzat la mine, bătând din palme sarcastic.

îl urăsc pe tipul ăsta, din ficat până la degetul mic de la picior.

—    Ce faci acolo, dragă?

—    Incerc să aflu ce face sora ta, îi răspund în timp ce îmi aranjam părul ce se ciufulise în tentativa mea nereuşită de recuperare a telefonului...
 
...........
 
... eşti nebună?! Eu lângă el? Niciodată! Asta chiar ar însemna să transform casa în câmp de luptă sub asediu permanent. Nici măcar nu vreau să mă gândesc la aşa ceva! Şi în plus, am uitat numărul lipelor pe care le-a băgat în pat. De ce să cedez, să fiu probabil numărul 36 de pe listă?
 
Nu, mulţumesc! concluzionez eu, respirând mai greu din cauza efortului de vorbire depus.

—    Te agiţi cam tare pentru un tip faţă de care nu ai nicio atracţie, nu crezi? spuse roşcata râzând şi îmi veni să bag mâna prin telefon ca să îi dau una.

—    Ţi se pare, îi răspund încercând să menţin acelaşi ton dezinteresat...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0662 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.