Paste, 50 de retete simple
Preț: 64,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura: Creative Publishing
Anul publicării: 2015
Pagini: 128
Categoria: Retete culinare
DESCRIERE
Paste, 50 de retete simple
…50 de retete simple de preparare a pastelor si produselor din paste oferite de Academia Barilla, retete expuse de Chef Mario Grazia...
FUSILLI CU SOMON Şl ROŞII CHERRY
INGREDIENTE PENTRU 4 PERSOANE
300 g de paste fusilli
450 g de file de somon, curăţat şi tăiat cubuleţe
300 g de roşii cherry tăiate pe jumătate
100 g de ceapă tăiată mare
30 g de ulei de măsline extravirgin sare şi piper
MOD DE PREPARARE
Căliţi ceapa în uleiul de măsline, două minute, la foc mic. Daţi focul tare şi puneţi bucăţile de somon, lăsând să se prăjească două minute. Condimentaţi cu sare şi piper. Adăugaţi roşiile cherry şi lăsaţi focul mai mic, turnând, pentru a Inmuia compoziţia, o lingură de apă. Mai presăraţi, după gust, puţină sare şi puţin piper.
In acest timp, fierbeţi pastele al dente, în apă sărată, respectând instrucţiunile de pe ambalaj.
Scurgeţi-le şi apoi adăugaţi-le peste peşte. Amestecaţi un minut, pentru ca sosul să pătrundă în paste. Această reţetă se poate prepara şi cu penne lisce.
PASTE SICILIENE DE CASA CU ANŞOA Şl FENICUL SĂLBATIC
INGREDIENTE PENTRU 4 PERSOANE
300 g de paste siciliene de casă
200 g de fileuri proaspete de anşoa
30 mi de ulei de măsline extravirgin
două crenguţe de fenicul sălbatic
un căţel de usturoi
40 g de caise confiate
20 g de seminţe de pin
20 g de fistic
30 g de pătrunjel tocat mărunt două linguri de pesmet sare şi piper
MOD DE PREPARARE
Prăjiţi pesmetul într-o lingură de ulei, într-o tigaie neaderentă. Sotaţi uşor ftleurile de anşoa, împreună cu usturoiul şi uleiul rămas. Puneţi pe foc două minute, apoi adăugaţi caisele tăiate feliuţe. Lăsaţi încă un minut pe foc şi adăugaţi feniculul, seminţele de pin, fisticul şi pătrunjelul.
După încă 30 de secunde, luaţi tigaia de pe foc, îndepărtaţi usturoiul şi puneţi totul deoparte. Condimentaţi, după gust, cu sare şi piper.
Fierbeţi pastele al dente, în apă sărată, respectând indicaţiile de pe ambalaj. Scurgeţi-le şi apoi amestecaţi-le cu sosul de anşoa. Garnisiţi totul cu pesmet şi serviţi.
Această reţetă se poate prepara şi cu paste rigati sedanini...
Categorii
-Edituri
-Comandă specială
-Top
-Promoţii
-- 45,09 RON48,48 RON (-6,99%)
- 36,00 RON40,00 RON (-10%)
- 31,45 RON37,00 RON (-15%)
În curând...
-Promo
-Accesul clienţilor
-Promo
-Cărţi noi
-- 45,09 RON48,48 RON (-6,99%)
- 60,45 RON65,00 RON (-7%)
- 53,01 RON57,00 RON (-7%)
Asistenţă online
-Suntem deconectați |
REVIEW-URI