Paste, 50 de retete simple

Paste, 50 de retete simple
Preț: 64,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2015
Pagini: 128
Categoria: Retete culinare

DESCRIERE

Paste, 50 de retete simple …50 de retete simple de preparare a pastelor si produselor din paste oferite de Academia Barilla, retete expuse de Chef Mario Grazia... FUSILLI CU SOMON Şl ROŞII CHERRY INGREDIENTE PENTRU 4 PERSOANE 300 g de paste fusilli 450 g de file de somon, curăţat şi tăiat cubuleţe 300 g de roşii cherry tăiate pe jumătate 100 g de ceapă tăiată mare 30 g de ulei de măsline extravirgin sare şi piper MOD DE PREPARARE Căliţi ceapa în uleiul de măsline, două minute, la foc mic. Daţi focul tare şi puneţi bucăţile de somon, lăsând să se prăjească două minute. Condimentaţi cu sare şi piper. Adăugaţi roşiile cherry şi lăsaţi focul mai mic, turnând, pentru a Inmuia compoziţia, o lingură de apă. Mai presăraţi, după gust, puţină sare şi puţin piper. In acest timp, fierbeţi pastele al dente, în apă sărată, respectând instrucţiunile de pe ambalaj. Scurgeţi-le şi apoi adăugaţi-le peste peşte. Amestecaţi un minut, pentru ca sosul să pătrundă în paste. Această reţetă se poate prepara şi cu penne lisce. PASTE SICILIENE DE CASA CU ANŞOA Şl FENICUL SĂLBATIC INGREDIENTE PENTRU 4 PERSOANE 300 g de paste siciliene de casă 200 g de fileuri proaspete de anşoa 30 mi de ulei de măsline extravirgin două crenguţe de fenicul sălbatic un căţel de usturoi 40 g de caise confiate 20 g de seminţe de pin 20 g de fistic 30 g de pătrunjel tocat mărunt două linguri de pesmet sare şi piper MOD DE PREPARARE Prăjiţi pesmetul într-o lingură de ulei, într-o tigaie neaderentă. Sotaţi uşor ftleurile de anşoa, împreună cu usturoiul şi uleiul rămas. Puneţi pe foc două minute, apoi adăugaţi caisele tăiate feliuţe. Lăsaţi încă un minut pe foc şi adăugaţi feniculul, seminţele de pin, fisticul şi pătrunjelul. După încă 30 de secunde, luaţi tigaia de pe foc, îndepărtaţi usturoiul şi puneţi totul deoparte. Condimentaţi, după gust, cu sare şi piper. Fierbeţi pastele al dente, în apă sărată, respectând indicaţiile de pe ambalaj. Scurgeţi-le şi apoi amestecaţi-le cu sosul de anşoa. Garnisiţi totul cu pesmet şi serviţi. Această reţetă se poate prepara şi cu paste rigati sedanini...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Retete culinare

Created in 0.0590 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.