Patimi inaltatoare - Rafaela Melinte

Patimi inaltatoare - Rafaela Melinte
-10%
Preț: 27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-94242-3-0
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 168
Format: 13X20

DESCRIERE

Patimi inaltatoare - Rafaela Melinte

 
... eu sunt Flavia şi în permanenţă am considerat că m-am născut sub o stea norocoasă. Din însăşi atitudinea mea a reieşit faptul că mereu am ştiut că sunt diferită de ceilalţi nu neapărat în sensul de superioară, ci pur şi simplu... specială. Mă gândesc că totuşi aceasta este boala generaţiei mele: cu toţii ne credem altfel şi avem pretenţia să obţinem ceea ce e mai bun de la viată.
 
Doar că eu întotdeauna chiar am ieşit în evidenţă cu ceva. In copilărie pictam de nenumărate ori Calea Lactee, adoptam câini de care aveam grijă în secret în spatele blocului (toţi aveau nume de râuri europene: Sena, Tamisa, Volga) şi îmi doream încă de pe atunci să îmi deschid propria afacere.
 
In adolescenţă eram foarte pasionată de trupa de teatru a liceului, pe care o înfiinţasem din proprie iniţiativă. In facultate mă amestecam în diverse mişcări activiste şi ajunsesem inclusiv să fiu invitată în platourile unor televiziuni faimoase pentru a dezbate câte o temă existenţială alături de alţi tineri //neîntelesi//. Poate că ceea ce făceam nu erau neapărat lucruri ieşite din comun, ci pur şi simplu chestiuni în care ceilalţi nu aveau curajul să se implice. Cert e că şi dacă m-as fi chinuit, tot nu as fi reuşit să trec neobservată. Si sin-cer? Acest lucru nu mă deranja absolut deloc...

Copilăria mi-a fost marcată de divorţul părinţilor pe când aveam numai vreo patru anişori. A fost ca un război rece. Tata a plecat în străinătate şi nu s-a mai întors niciodată. Nu numai că nu s-a interesat de creşterea si educaţia mea deloc, dar câţiva ani nu am ştiut nimic de el...
 
CUPRINS:
 
Increderea în inimă/ 5
l. Flavia/ 9
2.    Augustin/ 16
3.    Doina/ 25
4.    Flavia/ 31
5.    Augustin/ 39
6.    Doina/ 45
7.    Flavia/ 52
8.    Augustin/ 82
9.    Doina/ 91
10.    Flavia/ 97
11.    Augustin/ 108
12.    Doina/ 117
13.    Flavia/ 127
14.    Augustin/ 151
15.    Doina/ 158
16.    Scrisoare pentru cititori de la Flavia/ 162
17.    Scrisoare către cititori de la Augustin/ 164
18.    Scrisoare către cititori de la Doina/ 165

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0514 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.