Pedro Paramo - Juan Rulfo

Pedro Paramo - Juan Rulfo
-8%
Preț: 63,48 RON
69,00 RON (-8%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-44-1188-4
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 166
Format: 14x21

DESCRIERE

Pedro Paramo - Juan Rulfo

 
... m-am dus la Comala, deoarece mi se spusese că acolo trăia tata, un oarecare Pedro Páramo. Mama mi-o zise-se. Iar eu îi făgăduisem că mă voi duce să-l văd de cum avea ea să se prăpădească.
 
I-am strâns mâinile în semn că așa aveam să fac, căci mama trăgea să moară și eu eram gata să-i promit orice. „Să te duci neapărat să-l vezi, m-a sfătuit. Îl cheamă așa și așa. Sunt sigură c-o să se bucure să te cunoască.“
 
Atunci nu puteam decât să-i zic că așa aveam să fac și, tot spunându-i-o, am continuat să-i făgăduiesc chiar și după ce cu greu mi-am desprins palmele din mâinile-i țepene.Încă dinainte îmi zisese:
 
– Să nu-i ceri nimic. Doar ce-i al nostru. Ce avea obligația să-mi dea și nu mi-a dat nicicând. Fă-l să plătească scump uitarea în care ne-a aruncat, fiule.
 
– Așa am să fac, mamă. Dar n-aveam de gând să mă țin de făgăduială. Până când, de curând, m-au cotropit visele și am dat frâu liber închipuirii. Și am început să făuresc o lume în jurul...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0523 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.