Pelerinul. Marturii din templul cunoasterii - Alexandru Arbore

Pelerinul. Marturii din templul cunoasterii - Alexandru Arbore
-15%
Preț: 21,25 RON
25,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978973-8374-35-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 223
Format: 13x20

DESCRIERE

Pelerinul. Marturii din templul cunoasterii - Alexandru Arbore

 
EU, FIINŢA UMANĂ IN MOMENTUL ACUM!
VIAŢA e doar una şi anume ACEASTA în care TU, cititorule, ai ajuns să citeşti aceste rânduri şi altele mai iscusite decât acestea.

ŢÂPOVA! Călătoresc pe „Valea Regilor”! Nu pe cea construită de mâna omului, ci pe cea plămădită în adâncul oceanelor în urmă cu eoni de ani. Piramidele sunt aici munţii pe care i-au „ridicat” scheletele animalelor acvatice.

Un vis! Un drum străbătut într-o altă dimensiune, simţindu-mi trupul străbătut de fine furnicături, semn al înaltelor energii pe care corpul meu le absoarbe cu permisiunea Luminii din mine. Eram atentă la fiecare pas, conştientizând fiecare atingere a tălpii mele goale în contact cu solul acela, tăinuitor al atâtor mistere şi deţinător al forţei ÎNCEPUTURILOR.
 
Câtă magie şi Mister! Clipa Cosmică, măsurată în milenii aici pe Pământ, în care fluidele noastre de încă îngeri a fecundat această planetă ce urma să ne găzduiască-casa noastră tridimensională în care urma să ne odihnim-creativ aripile aproape ostenite de 2borul prin lumile Creatorului, lumi pe care şi noi am ajutat a se construi.

Urma testul final-A fi Creator, uitând că suntem fluid scurs din Rezervorul Infinit al Divinităţii. Eram atât de frumoşi, de puternici, de bogaţi, încât nici un astru nu ne-a putut suporta şi primi măreţia.

într-un târziu, Copila cerurilor din această Cale a Laptelui, planeta (Gaia... Terra... Pământul - n. ed.)a răspuns chemării noastre, la fel de măreaţă şi de curajoasă ca noi înşine, la...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0432 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.