Pictează-mă în culori indiene, volumul 1 - Dyana Pislaru

Pictează-mă în culori indiene, volumul 1 - Dyana Pislaru
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9017-33-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 560
Format: 13x20

DESCRIERE

Pictează-mă în culori indiene, volumul 1 - Dyana Pislaru

 
... cum de încă nu eşti pregătit, Hindu? Mătuşa a spus că plecăm intr-o oră, am spus, privindu-i pieptul dezgolit în oglindă.
In clipele ce au urmat, înainte răspunsului său, m-am holbat la el, fară ruşine, trasând cu privirea liniile atât de fine şi accentuate, in acelaşi timp, ale tatuajului.
 
Intregul muşchi oblic şi dorsal ii era acoperit de modelul tribal, ce se întindea, ca o văpaie de flăcări spre muşchii perfect definiţi ai abdomenului. Văpaia urca trivial de-a lungul pectoralului şi se oprea, într-un finisaj magnific, peste umăr, câteva flăcări năstruşnice avântându-se lacome spre baza gâtului său şi pe mână, înlănţuindu-i bicepsul.
 
Deşi trunchiul dezgolit şi braţele intens lucrate îi erau de ajuns, pentru a confirma masculinitatea, tatuajul îi evidenţia şi mai mult fiecare trasatura, scotea în evidenţă fiecare linie desăvârşită a muşchilor.

-  Cumva te holbezi la mine, Tallahassee? rânji el, arcuindu-şi sprânceană.

Mî-am brusc privirea spre propria reflexie, pufnind  agitata.

-  E vina mea că te afişezi dezbrăcat în faţa mea? am râs eu..
 
..............
 
... cămaşa albastră, cu guler negru, era completată de o pereche de pantaloni albi, asemănători tradiţionalilor dhoti. Şi-a scos telefonul din buzunar, verificând ora, apoi îl aruncă pe pat şi îmi aruncă o privire piezişă.

—Ce credeai? Că ţineam morţiş să-ţi ofer o privelişte ca asta? continuă el, îndreptându-şi paşii spre uşa terasei.
—    Ha! am exclamat eu. De parcă n-ai fi mândru de tine, înfumuratule!

Mi-am lăsat capul intr-o parte, privind curioasă în direcţia lui. Părea că motivul pentru care ieşise era ţigara aprinsă pe care o lăsase pe marginea zidului ce împrejmuia terasa.
 
Şi-a sumecat mânecile, apoi a prins ţigara între degete şi a tras cu poftă din ea, lăsându-şi capul pe spate. Uram să-l văd cu ţigara în mână şi părea eă-n ultimul timp o făcea tot mai des.

—    Ar trebui să renunţi la obiceiul ăsta, Hindu! Te face mai puţin arătos, să ştii! am strigat eu, râzând.

—    Mai puţin arătos? Slavă Domnului că nu suntem un cuplu, atunci!

M-am ridicat, în cele din urmă, de pe scaun, şi m-am apropiat de dulap, inspirând adânc. Venise momentul să mă lupt cu voalul uriaş al sari-ului şi, deşi nu-mi plăcea să recunosc, habar nu aveam cum se îmbrăca.
 
L-am întins pe pat, aranjându-i colţurile unul peste celălalt şi mi-am rotit privirea de-a lungul lui, de parcă ştiam ce trebuia să fac...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Romane de dragoste

Created in 0.0478 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.