Pisicile razboinice, volumul 21: Soaptele noptii - Erin Hunter

Pisicile razboinice, volumul 21: Soaptele noptii - Erin Hunter
Preț: 34,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-796-093-8
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 384
Format: 13x20

DESCRIERE

Pisicile razboinice, volumul 21: Soaptele noptii - Erin Hunter

 
... nNorii sfâșiați în fuioare alburii învăluiau stelele. Crengile înalte păreau că zgârie cerul întunecat, scuturându-și frunzele deasupra poienii umbrite.
 
Vântul șuiera a pustiu prin luminiș, în vreme ce pe marginile acestuia, tufișurile se unduiau și foșneau de parcă s-ar fi strecurat niște lupi printre ele. În mijlocul poienii, o pisică bătrână și-a încordat umerii în bătaia vântului aspru.
 
Lumina stelelor sclipea pe blana ei cenușie, mată. Și-a lăsat urechile pe spate în timp ce două siluete coborau încet povârnișul pentru a i se alătura.
 
— Colț Galben! a rostit pisica albă, ajungând lângă ea. Chiar pe tine te căutam.
 
— Mi-a spus Inimă de Leu. Colț Galben și-a ridicat bărbia. Cu botul plin de stropi de ploaie, pisica-vraci și-a îndreptat privirea spre fosta ei mentoră și a adăugat:
 
— Ce este, Mustață de Salvie?
 
— Am stat de vorbă.
 
...
 
... lidera Clanului Tunetului a coborât pe cărare, venind spre tovarășele sale. Le-a salutat din cap pe Mustață de Salvie și pe Umbră de Ferigă, spunând:
 
— E regretabil c-a avut loc lupta, dar a fost o lecție pe care trebuia s-o învățăm. Mustață de Salvie i-a susținut privirea și i-a replicat, mânioasă:
 
— O lecție despre ce?! Stea Albastră a rămas neclintită, cu labele bine înfipte în iarba deasă.
 
— Acum știm cu ce ne confruntăm. Știm că pisicile din Pădurea Întunecată pot schimba destinele clanurilor. Această bătălie n-ar fi avut loc, dacă n-ar fi intervenit ele.
 
— Ar fi trebuit să-mi dau seama că vor avea de suferit clanurile în clipa în care l-am văzut pe Stea Căzătoare în Pădurea Întunecată, a rostit Colț Galben, înfiorată...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0544 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.