Pisicile razboinice, volumul 29. Zorii Clanurilor, O Padure Dezbinata - Erin Hunter

Pisicile razboinice, volumul 29. Zorii Clanurilor, O Padure Dezbinata - Erin Hunter
-10%
Preț: 44,91 RON
49,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-796-170-6
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 368
Format: 13X20

DESCRIERE

Pisicile razboinice, volumul 29. Zorii Clanurilor, O Padure Dezbinata - Erin Hunter

 
... Cer Senin a căscat și și-a întins labele din față până când au început să îi tremure. A privit peste marginea cuibului. Un vânt rece bătea sub rădăcina arcuită, care-l apăra de obicei când dormea. Îi rodea urechile, iar el a mijit ochii să se ferească de usturime și a privit poiana.
 
Apă Iute traversa tabăra, cu blana înfoiată din cauza frigului. Un șoarece pricăjit îi atârna dintre fălci. Mesteacăn și Arin s-au uitat afară de sub salcia bătrână. Petală le făcuse cuibul sub crengile sale de un verde-închis, după ce-i adoptase.
 
Mama lor fusese ucisă și cei doi pisoi nu-și mai aminteau nici măcar mirosul ei. Acum, și Petală murise, luată de boala care măturase pădurea înainte de sosirea lui fără-frunză. Mesteacăn și Arin erau aproape să o urmeze și ei, dar Steaua Luminoasă îi salvase. Steaua Luminoasă.
 
Cer Senin a simțit un junghi în piept. Dacă Regina Nopții le-ar fi spus mai repede de ea! Era singura iarbă tămăduitoare care putea lecui boala. Acum, le modela viitorul. S-a ridicat și și-a scuturat blana, în timp ce Mesteacăn și Arin s-au grăbit să iasă în întâmpinarea lui Apă Iute.
 
— Este pentru noi? a întrebat Mesteacăn, plin de speranță. Sora lui, Arin, a arătat din cap spre Apă Iute:
 
— Dacă ne spui unde l-ai găsit, am putea merge să prindem și noi unul. Pisoii erau aproape mari, iuți și ușori și mereu dornici să vâneze. Cer Senin se simțea mândru de pisicile care deveniseră și era bucuros că hotărâse să o lase pe Petală să îi adopte.
 
— Nu fi creier de veveriță! Apă Iute a lăsat șoarecele în fața lor. Putem să-l împărțim pe ăsta, și să vânăm împreună mai târziu. Arin și Mesteacăn au privit-o recunoscători...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0694 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.