Planeta Arhontilor – Cristian Terran

Planeta Arhontilor – Cristian Terran
-6%
Preț: 54,52 RON
58,00 RON (-6%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8907-79-6
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 342
Format: 13x20

DESCRIERE

Planeta Arhontilor – Cristian Terran

 
Programul de domesticire
Creierul este interconectat cu centrii energetici prin sistemul nervos, care reprezintă macrocosmosul geneticii sau a informaţiei ADN din organism. în urma programării minţii prin descărcarea software-ului ideologic, căile neuronale din creier sunt modificate, astfel încât acestea corespund comenzilor programatorului.
 
Acestea sunt transferate automat în centrii energetici, care la rândul lor trimit acest cod în întreg câmpul energetic al organismului, imprimându-l astfel în informaţia codului genetic, prin epigenetică. în acest fel, întregul psihic este comutat la frecvenţa înscrisă în program şi implicit conectat la conştiinţa de grup.
 
în ultimul secol, aceste metode de control au devenit industrializate de către sistem şi au primit nume, cele mai cunoscute fiind Monarch Mind Control şi MK-Ultra. Spun că aceste metode au devenit industrializate deoarece ele se folosesc la scară largă şi cu precizie în industria de divertisment (muzică, filme, sport), în armată, în serviciile secrete, corporaţii, instituţii ale statului şi politică.
 
De aici, ele se răsfrâng asupra copiilor celor care au trecut prin aşa ceva, pentru ca mai apoi aceştia să le folosească pe copiii lor ş. a. m. d. Astfel, se ajunge, cu timpul, ca o mare masă din populaţie să fie programată de la vârste mici în aşa fel încât să nu prezinte probleme pentru sistem.
 
Aceste metode de programare urmăresc inhibarea personalităţii native ale victimei şi dezvoltarea unor personalităţi multiple, obediente în totalitate. Programarea are multiple scopuri în acest sens, victimele fiind folosite pentru o multitudine de acţiuni meschine. Aici se pot aminti: asasinate la comandă (candidatul manciurian), crearea unor idei distructive pentru oameni (cărţi, filme, muzică, teatru), transmiterea de informaţii secrete (spioni), crearea de soldaţi fără frică de moarte şi fără sentimente etc.

Una dintre cele mai frumoase forme de control mental, care a dat roade încă de când primul om a înţeles ce este un fulger, este religia. Majoritatea religiilor au fost concepute şi îşi trag seva din perioada primitivă, când oamenii, neînţelegând natura, căutau explicaţii supranaturale. Folosindu-se la începuturile istoriei de necunoaşterea oamenilor, iar mai târziu de naivitatea acestora, oportuniştii au manipulat masele până la extrem.

Ţin să precizez că, în opinia mea, toate religiile au ca scop ascuns menţinerea individului într-o stare de supunere, frică. însă, odată la câteva sute de ani, apare a- şa-numita reformă a credinţei, în anumite structuri, reformă ce vrea orientarea individului către noi idei ce se doresc impuse de către elite. Sunt şi religii în care schimbarea unei singure virgule din carte înseamnă sfârşitul lumii, vezi iudaismul sau islamul...
 
CUPRINS:
 
In loc de introducere   
La început   
Omul - varianta 2. 1
Demiurgul   
Povestea reîncarnării    
Corpul energetic                   
Câmpuri morfice - Egregori — Manipulare   
Manipulare şi control    
Inteligenţa malefică ce conduce lumea  
Povestea programării mentale    
Metode de programare    
Programarea vedetelor şi a pionilor sistemului  
Programarea în familie   
Sodomia ca metodă de programare   
Programarea prin mass-media  
Programarea prin tehnologie 
Genocid pe farfurie  
Fereastra Overton  
Povestea guvernului care conspiră împotriva ta 
Soluţii... Idei  
Cultura OZN   
Lumea răpirilor extraterestre    
Povestitori care spun alte poveşti    
Maria Orsic, societăţi secrete şi arme
Povestea Selenei    
Terraformarea Planetei Pământ    
Pericolele tehnologiei 5G    
Inteligenţa Artificială    
Povestea Arhonţilor    
Societatea Arhontică    
Arhonţii    
Cum au preluat controlul    
Fvadarea                
Bibliografie    

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0451 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.