Plante si mirodenii - Un ghid al cunoscatorului

Plante si mirodenii - Un ghid al cunoscatorului
-10%
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat
ISBN: 973-669-577-3
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 160
Format: 15,5x22,7

DESCRIERE

....''Plante si mirodenii. Un ghid al cunoscatorului'' KATHRYN HAWKINS este o apreciată autoare din domeniul alimentaţiei şi al gastronomiei şi fost editor al secţiunii culinare a revistei Woman’s Own. Plante şi mirodenii – Un ghid al cunoscătorului trece în revistă, de asemenea, cele mai exotice mirodenii din lume. Sunt prezentate, astfel, peste 50 de mirodenii utilizate la gătit, printre care clasicele turmeric, şofran, busuioc şi coriandru, sau cele folosite pentru aluaturi, precum nucşoara, cuişoarele sau scorţişoara. Fiecare secţiune explică proprietăţile fundamentale ale plantelor şi mirodeniilor, ca şi întrebuinţările lor culinare. Sunt incluse reţete care le pun în valoare calităţile şi informaţii privitoare la combinaţii de mirodenii, diverse soiuri de ardei iute ori de muştar. ...cartea vă va ajuta să adăugaţi savoare şi calitate preparatelor culinare din bucătăria dvs. Alături de un istoric amănunţit, cartea cuprinde sfaturi legate de cultivarea, recoltarea şi păstrarea acestor ingrediente, precum şi descrierea modului în care sunt folosite în bucătăriile din întreaga lume. Dacă varietatea este aceea care dă culoare vieţii, atunci nu există o diversitate mai savuroasă a metodelor de a găti decât numeroasele posibilităţi oferite de nişte simple plante. De la busuioc la cimbru sau de la coriandru la salvie, utilizarea plantelor în bucătărie combină gusturi neaşteptate şi arome senzaţionale ce vă vor surprinde într-un mod plăcut papilele gustative. Lucrarea cuprinde: ● Un ghid bine documentat ce conţine metode de preparare şi de folosire a nenumăratelor varietăţi de plante şi mirodenii mai cunoscute sau mai puţin cunoscute. ● Secţiuni ilustrate, prezentând principalele proprietăţi şi utilizări ale acestora, precum şi reţete pentru obţinerea unor arome unice. ● Un istoric al plantelor şi mirodeniilor, alături de sfaturi practice privind cultivarea şi recoltarea lor. Autor: Kathryn Hawkins

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0588 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.