Planul ascuns al destinului - Hanna Lee

Planul ascuns al destinului - Hanna Lee
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 128
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Planul ascuns al destinului - Hanna Lee

 

... Diana, o personalitate romantică și sensibilă, a trecut peste toate obstacole vieții, însă mai puțin peste moartea tatălui său. Stările de vomă, întrebările la care nu găsește răspunsuri și presupusa sa relație, o fac să fie extrem de confuză. Vlad nu-i oferă decât câteva clipe din timpul său, iar Victor, prietenul din copilărie, se reîntoarce pentru a o ajuta în secret...

...

 
... prima rază de soare parcă îmi întoarse stomacul pe dos şi în două minute am o senzaţie de vomă în timp ce inima îmi bate cu putere. îmi verific brăţara ce-mi măsoară pulsul şi îmi arată recordul de o sută treizeci şi şapte de bătăi pe minut...
 
Nici când alerg nu am pulsul aşa mărit. încerc să mă concentrez pe respiraţie şi să alung starea asta de greaţă. Inspir 1... Expir 1... Inspir 2... O şuviţă mă gâdilă pe la nas şi pierd numărătoarea. Fuck... Mă uit la ceas şi văd că e abia 7: 49. Chiar plănuiam să mă trezesc după ora 10, la cât de obosită sunt... mă plâng la pernă.
 
Dar tot îmi vine să vomit şi simt că dacă mai stau întinsă, o să-i fac o bucurie pernei, aşa că mă ridic repede şi mă duc la baie să îmi dau cu multă apă rece pe faţă.
 
Nu înţeleg de ce am stările astea. S-au agravat la ceva timp după ce-a murit tata, însă îmi amintesc că existau şi înainte, destul de rar, e adevărat, dar şi atunci fără explicaţie.
 
Stau cu mâinile sub apa rece şi las jetul să îmi răcorească încheieturile. E relaxant şi mă concentrez pe jet. îmi place şi simt cum inima se mai linişteşte. Verific din nou pulsul: o sută douăzeci şi cinci bpm. Sunt pe drumul cel bun.
 
După câteva minute şi un duş mă întorc în sufragerie. Acum soarele îmi este prieten şi îmi place cum scaldă toată încăperea în lumină. Visul meu era să am o casă cu geamuri foarte mari, aşa că acest apartament este cea mai mare realizare a mea.
 
La tv, Busu mă anunţă că urmează câteva zile ploioase. Urăsc vremea ploioasă, dar îmi plac ploile. E ciudat... Dar dacă stau să mă gândesc nu îmi plac zilele ploioase când am drumuri de făcut prin oraş,..
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0619 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.