Poarta juramantului. Cuvinte despre lumina, volumul 2 - Brandon Sanderson

Poarta juramantului. Cuvinte despre lumina, volumul 2 - Brandon Sanderson
Preț: 49,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9000-02-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 600
Format: 15x22

DESCRIERE

Poarta juramantului. Cuvinte despre lumina, volumul 2 - Brandon Sanderson

 
... Vrejy aluneca ondulându-se şi ţinând pasul cu ea, cu mici fărâme de cristal crescându-i, ici şi colo, pe dâra de lujeri. Şerpuia cu iuţeală, ca un ţipar în mişcare, numai că mai degrabă creştea decât mergea. Pustiitorii erau creaturi stranii.
 
— Îţi dai seama că nu te-am ales eu, spuse sprenul, cu faţa conturându-i-se printre lujeri în timp ce înainta. La el, vorbirea era o manifestare neobișnuită. În timp ce vorbea, pe dâra pe care o lăsa se formau o înşiruire de feţe imobile.
 
Gura părea să i se mişte fiindcă-i creştea atât de repede alături de Shmangli.
 
— Am vrut s-aleg o matroană iriali distinsă. O bunică, o grădinăreasă iscusită. Dar nu, Inel a zis că trebuie să te-aleg pe tine.
 
„Ea a experimentat Magia Veche“, au zis. „Mama noastră a binecuvântat-o“, au zis. „E tânără şi-o s-o putem modela“, au zis. Ei bine, nu sunt ei ăia care trebuie să te suporte…
 
............
 
... Shmangli se avântă dintr-un salt şi se prinse de micile mânere create de lujerii care se lipeau de suprafaţă mulţumită numeroaselor tulpini pline de discuri lipicioase. Vrejy urca înaintea ei făurind un fel de scară. Nu era uşor.
 
Era înfiorător de greu să se caţăre pe suprafaţa aia rotunjită, mai ales că mânerele create de Vrejy nu erau prea mari. Dar izbuti, se căţără aproape până în vârful cupolei, de unde se vedea grădina prin ferestre.
 
Aruncă o privire către oraş. Nici urmă de bărbatul în uniformă neagră. Poate că-l pierduse. Se întoarse să inspecteze o fereastră. Cadrul frumos, de lemn, susţinea un geam foarte gros, deşi era îndreptat spre răsărit.
 
Azimirul era nedrept de bine apărat de marile furtuni. Ar fi trebuit să lase vântul în viaţa lor, ca oamenii obişnuiţi...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0837 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.