Poezia Chineza Tang
82,03 RON
88,20 RON (-7%)

Poezia Chineza Tang

Poezia Chineza Tang
-7%
Preț: 82,03 RON
88,20 RON (-7%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-630-333-021-1
Anul publicării: 2024
Pagini: 480

DESCRIERE

Poezia Chineza Tang 

 

... cartea "Poezia Chineza Tang" reprezintă un tezaur al culturii chineze și un punct de pornire esențial pentru orice copil chinez care se inițiază în tainele literaturii și ale limbii scrise.

 

Această operă conține poezii care au fost recitate de-a lungul generațiilor de adolescenți și tineri din China, transmițând emoții și idei ce au rezonat de-a lungul timpului.

 

Ediția este bilingvă, cuprinzând textele originale în chineză și traducerea lor în limba română. Autorul a selectat cu grijă peste trei sute de poeme, alcătuite de peste șaptezeci de poeți celebri din perioada dinastiei Tang.

 

În plus, fiecare poezie este însoțită de o scurtă biografie a autorului, oferind astfel o perspectivă amplă asupra contextului în care au fost create aceste opere.

 

Lectura acestor poezii oferă cititorilor oportunitatea de a pătrunde în istoria vibrantă a dinastiei Tang, perioadă marcantă în evoluția culturii și literaturii chineze.

 

Prin intermediul acestor versuri, cititorii sunt invitați să descopere și să aprecieze frumusețea profundă a poeziei clasice chinezești, resimțind emoțiile și reflecțiile ce au răsunat timp de secole în inimile cititorilor de pretutindeni.

 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura universala

34,00 RON
40,00 RON (-15%)
55,11 RON
59,90 RON (-8%)
Created in 0.0533 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.