Povestea asta este despre Sarah - Pauline Delabroy-Allard

Povestea asta este despre Sarah - Pauline Delabroy-Allard
-10%
Preț: 22,50 RON
25,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-779-573-8
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 192
Format: 13x20

DESCRIERE

Povestea asta este despre Sarah - Pauline Delabroy-Allard

 
Povestea asta este despre Sarah, despre frumuseţea ei inedită, nasul abrupt de pasăre rară, ochii de o culoare neobişnuită, ca de piatră, verzi, ba nu, nu verzi, ochi absint, malachit, de un verde-gri întrepătruns, ochi de şarpe cu pleoapele căzute.
 
Povestea asta este despre primăvara în care ea a apărut în viaţa mea aşa cum îţi faci apariţia pe o scenă, plină de avânt, cuceritoare. Victorioasă.
 
Este o primăvară ca oricare alta, o primăvară care îmbie pe oricine la melancolie. Magnoliile sunt în floare în grădinile publice pariziene şi cred că asta le sfâşie inima celor care le remarcă. Mie florile de magnolie în grădinile publice îmi sfâşie inima.
 
Le privesc în fiecare seară, când mă întorc acasă de la liceu, şi tot în fiecare seară de la petalele lor mari şi palide mă dor uşor ochii. Este o primăvară ca oricare alta, cu ploi torenţiale, cu miros de asfalt umed, iar în aer pluteşte un soi de uşurătate, un suflu de bucurie care fredonează despre cât de fragil e totul.
 
Înaintez ca o fantomă prin această primăvară. Duc o viaţă pe care nu aveam de gând să o duc, sunt singură cu un copil al cărui tată s-a făcut nevăzut fără un cuvânt. Într-o zi, într-o seară mai degrabă, a ieşit din apartament şi apoi… Şi apoi nimic.
 
Aşadar, se poate întâmpla ca de pe o zi pe alta, literalmente de pe o zi pe alta, între două persoane care se iubeau de ani buni să nu mai existe nici privire, nici cuvânt, nici dialog, nici discuţii, nici supărare, nici complicitate, nici tandreţe, nici iubire.
 
Este vorba despre această nebunie, această aberaţie care se strecoară în mine încet-încet...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0510 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.