Povestea lumii. Istoria pe înţelesul copiilor, volumul 3. Începutul epocii moderne - Susan Wise Bauer

Povestea lumii. Istoria pe înţelesul copiilor, volumul 3. Începutul epocii moderne - Susan Wise Bauer
-12%
Preț: 52,80 RON
60,00 RON (-12%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 512
Format: 13x20

DESCRIERE

Povestea lumii. Istoria pe înţelesul copiilor, volumul 3. Începutul epocii moderne - Susan Wise Bauer

 

... este a treia carte dintr-o serie de cărţi care oferă o prezentare accesibilă și captivantă a istoriei lumii pentru copii. Acest volum se concentrează asupra perioadei cunoscute sub numele de începutul epocii moderne.

 

În această carte, Susan Wise Bauer își propune să îi conducă pe tineri cititori printr-o călătorie fascinantă în timp, începând cu perioada Renașterii și continuând cu mari evenimente și schimbări care au avut loc în lume în secolele ulterioare. Cartea abordează subiecte precum descoperirile geografice, Revoluția Industrială, Revoluția Franceză, colonizarea Americii și multe altele.

 

Autorul folosește un limbaj simplu și clar, îmbinat cu ilustrații și hărți pentru a face istoria accesibilă și interesantă pentru copii. Scopul cărții este să ofere tinerilor cititori o înțelegere solidă a evenimentelor și schimbărilor majore din istoria lumii, încurajându-i să exploreze și să înțeleagă trecutul într-un mod captivant.

 

În concluzie, "Povestea lumii. Istoria pe înţelesul copiilor, volumul 3: Începutul epocii moderne" de Susan Wise Bauer este o resursă educativă excelentă pentru copii care doresc să învețe despre istoria lumii într-un mod accesibil și atrăgător, concentrându-se în special pe începutul epocii moderne.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0552 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.