Povestea unei femei care a invatat sa se iubeasca - Monica Mihai

Povestea unei femei care a invatat sa se iubeasca - Monica Mihai
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 208
Format: 13x20

DESCRIERE

Povestea unei femei care a invatat sa se iubeasca - Monica Mihai

 
Povestea Fluturelui

Poate că ştii deja această poveste sau poate că este prima dată când o citeşti. Oricum ar fi, ea este pentru mine una dintre cele mai profunde poveşti care îmi este călăuză.
 
Se zice că era odată un bătrân care se plimba prin pădure şi contempla frumuseţea naturii. în timp ce se bucura de verdele crud al copacilor, pe o frunză căzută la rădăcina unui salcâm, bătrânul a observat un cocon. S-a apropiat de acesta şi l-a privit atent.
 
Coconul avea în mijlocul lui o gaură micuţă prin care bătrânul văzu că un fluture se chinuia să iasă. S-a aşezat lângă cocon vreme de câteva minute şi aşteptă nerăbdător să-l vadă pe fluturele care tocmai făcea cunoştinţă cu o nouă viaţă.
 
Insă după ceva timp în care fluturele s-a mişcat şi părea că se chinuie să iasă, a abandonat lupta şi bătrânul a constatat că în interiorul coconului nu se mai întâmplă nimic. Convins fiind că fluturele are nevoie de ajutor, scoase din buzunar briceagul pe care îl purta mereu la el şi lărgi gaura coconului.
 
Fluturele ieşi îndată, iar bătrânul privea curios către noua viaţă. Insă fluturele părea slăbit şi se chinuia să zboare. A încercat în repetate rânduri să se înalţe în zbor, dar trupul părea firav şi obosit.
 
S-a târât pe pământ preţ de câteva clipe şi apoi a rămas nemişcat acolo. Bătrânul a încremenit şi a oftat adânc. O lecţie despre viaţă şi transformare avea să-i devină experienţă de dat mai departe.

Povestea fluturelui este despre o transformare care nu este de fiecare dată uşoară. Vine cu dureri, cu sacrificii, cu efort. Insă, fără doar şi poate, fiecare transformare are timpul ei necesar.
 
Nu există un standard pentru asta şi nicio experienţă nu seamănă cu alta. Aşadar, atunci când avem impresia că un drum nu se mai termină, că nu găsim ieşirea, să ne amintim că scurtăturile nu ne-ar fi de folos. La fel cum nu ne-ar ajuta nici ca o altă persoană...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0436 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.