Povestile magice ale dacilor, Vol. 1

Povestile magice ale dacilor, Vol. 1
-15%
Preț: 35,70 RON
42,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 62 color
Format: 21x28

DESCRIERE

Povestile magice ale dacilor, Vol. 1 - Daniel Roxin
 
... după ce stătură o vreme furaţi de frumuseţea comorii, o adiere răcoroasă îi făcu să tresară. Undeva, de partea cealaltă a sălii, un abur luminos începu să se mişte ca într-un vârtej şi să prindă chip de om.
 
Când, în sfârşit, fâţa unui bătrân înţelept le apăru ca făcută din aburi strălucitori, auziră o voce caldă, învăluitoare:
 
—    Eu sunt paznicul comorii lui Decebal. Comoara Marelui rege nu e numai cea pe care o vedeţi aici, ci e mai multă şi e ascunsă în multe locuri. Pe plăcile din aur pe care le aveţi la voi sunt scrise mari taine ce trebuie să ajungă peste veacuri la urmaşii urmaşilor dacilor... De aceea, trebuie să faceţi cum vă spun şi să mergeţi unde vă voi trimite!
 
—    Aşa vom face! spuse Duras plin de elan. Unde ar trebui să mergem?
 
—    Dragii mei, urmaţi calea luminată! La o zi de mers prin tunelurile dacilor din munţi veţi vedea un ochi de apă cu care se înfundă calea voastră.
 
Va trebui să intraţi în apă, să înotaţi pe sub un perete din piatră, iar pe partea cealaltă veţi ieşi la lumină, într-un loc puţin cunoscut de oameni.
 
Dacă vă veţi uita în dreapta voastră, veţi vedea o stâncă ce seamănă cu chipul unui lup. Mergeţi până la ea şi căutaţi o spărtură la baza ei, care coboară în adâncuri. Daţi drumul plăcilor acolo! D
 
acă urmaşii dacilor vor fi demni, peste veacuri vor găsi aceste plăci cu mesaje de taină şi, descifrându-le, vor afla unde sunt comorile regilor daci şi, mai ales, cea mai de nepreţuit comoară, comoara lui Decebal, unde sunt şi învăţăturile înţelepţilor daci, cu multe mii de ani mai vechi decât vă închipuiţi voi. Şi acum, duceţi-vă!
 
Acestea fiind spuse, chipul paznicului comorii se dizolvă şi liniştea se aşternu din nou. Uimiţi de asemenea întâmplări, cei doi tineri se priviră bucuroşi şi porniră mai departe. Totul se petrecu aşa cum li se spuse - după o zi de mers văzură un ochi de apă.
 
Se scufundară cu curaj in el, trecură de partea cealaltă şi ajunseră la stânca ce semăna eu chipul unui lup.
 
Odată ce găsiră spărtura care, ducea în adâncuri, scoaseră cele două table din aur de la piept şi le dezveliră. Acestea străluceau în soare de să îţi ia ochii.
 
Privindu-le cu atenţie, Iana işi dădu seama că sunt aceleaşi semne ciudate pe care...
 
 
CUPRINS:
 
 Legenda Marelui Lup Alb

 Diegis şi Noaptea de Sânziene

 Comoara lui Decebal
 
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0477 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.