Practica ZEN - Corp, Respiratie, Minte

Practica ZEN - Corp, Respiratie, Minte
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 256
Format: 14x20
Preț: 28,50 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Practica ZEN - Corp, Respiratie, Minte - Hakuyu Taizan Maezumi

 
... prin practica Zen noi descoperim natura infinit de pretioasa a fiecarei entitati, persoane, plante, a fiecarui animal, a fiecarui lucru, si descoperim egalitatea lor completa.
 
Calea Zen nu este o cale usoara. Nu este usor de scapat de iluziile care ne impiedica sa aflam adevarul. Fara un devotament spiritual, Zenul devine un fel de hobby.
 
Fara Marea Moarte si Marea Renastere, acesta devine un fel de exercitiu de dezvoltare personala. Zenul nu este un subiect care urmeaza sa fie printr-o anumita forma sau printr-un anumit program, ci este o practica ce dureaza intreaga viata.
 
Cu toate acestea, datorita devotamentului si acestei renasteri atat de clar vadita aici, totul devine extrem de usor! - Robert Aitken  
 
............
 
... Practica zen constituie in esenta atat o colectie de prelegeri despre Dharma, cat si comentarii pe marginea unor texte zen clasice, incercand astfel sa le prezinte discipolilor teme fundamentale, precum: practica in postura asezat, ce inseamna un sesshin, preceptele, studiul koan-urilor si scrierile marelui maestru Dogen Zenji. 

Aceasta carte de referinta pune astfel la dispozitia cititorului roman scrieri care au format generatii intregi de invatatori si de practicanti zen, putand fi folosite totodata ca un instrument de lucru si ca ghid pentru aprofundarea doctrinelor unor mari maestri zen.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0718 sec