Primele 6 săptămâni cu bebe - Cathryn Curtin

Primele 6 săptămâni cu bebe - Cathryn Curtin
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-50-6292-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 204
Format: 13X20
Categoria: Sfaturi practice

DESCRIERE

Primele 6 săptămâni cu bebe. Ghidul de nădejde care vă învață cum să aveți un bebeluș sănătos, voios și care doarme bine - Cathryn Curtin

 
De ce sunt importante primele sase săptămâni
Mai ţii minte ecografiile din timpul sarcinii? Erai îngrijorată şi îţi spuneai: „Sper că bebe e bine“. După ce vedeai că e totul normal, ieşeai fericită din cabinetul doctorului, dar de îndată începeai să îţi faci griji despre ca s-ar putea întâmpla săptămâna viitoare. Nu ştii ce nu ştii.
 
Aşa e parentingul. Sentimentul acela de uşoară nelinişte nu-ţi dă pace; aşa ne simţim tot timpul. E în regulă să îţi faci griji în privinţa copiilor, însă e cazul să te împaci cu felul în care vezi parentingul, să nu te nelinişteşti sau să-ţi dea dureri de cap „ce va fi săptămâna viitoare“ sau „dacă bebe n-o să doarmă la noapte“ Gândurile astea te împiedică să rămâi în prezent şi să fii atentă la bebeluş aici şi acum.
 
Dimpotrivă, învaţă să iei lucrurile aşa cum sunt. Dacă bebe e bine, tratează-l ca pe un copil sănătos şi nu încerca să desluşeşti ce nu e în regulă cu el. O să îţi mai spun de multe ori pe parcursul cărţii că bebeluşul tău nu poate să fie şi sănătos, şi bolnav în acelaşi timp. Bebe este al tău, între tine şi el, între mamă şi prunc este o legătură unică. Ştii mai multe decât crezi.
 
Primele şase săptămâni de după naştere sunt printre cele mai fericite zile pe care le vei trăi, dar şi cele mai dificile. Nimic nu te poate pregăti pentru lipsa de somn, plâns, dragoste şi confuzie.
 
Aceste prime şase săptămâni sunt temelia vieţii tale de părinte. Ştiu că în aceste prime săptămâni poţi face multe lucruri pentru a avea un bebeluş care doarme 5-6 ore, începând cu 11 noaptea, şi asta va fi temelia vieţii tale de părinte fericit, sigur pe sine şi cu o gândire pozitivă...
 
CUPRINS:
 
Nota autoarei     
Cuvânt înainte de dr. Len Kliman    
Cuvânt înainte de Bec Judd    
Introducere   

1.    De ce sunt importante primele şase săptămâni    
2.    Pregătirea pentru naştere
3.    La mulţi ani, bebe!   
4.    Primele zile, prima săptămână 
5.    Săptămâna a doua    
6.    Săptămâna a treia  
7.    Săptămâna a patra    
8.    Săptămâna a cincea   
9.    Săptămâna a şasea     
10.    După şase săptămâni 

Mulţumiri  

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0463 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.