Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Primul meu dictionar englez-roman

Primul meu dictionar englez-roman
ISBN: 973-748-295-2
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 64
Format: 24x26
Categoria: Limba Engleza
32,70 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Primul meu dictionar englez-roman''


E foarte bine când ai parte de prieteni de joacă. Şi, la drept vorbind, cu cât mai mulţi cu-atât mai bine sau, cum zic englezii, mai vesel. Sigur că tu te gândeşti acum chiar numai şi numai la joacă, dar tot aşa, în joacă, se poate şi învăţa. Chiar cu prietenii alături! Cum adică ce anume? Păi, eu ştiu, să zicem că ţi-ai dori să înveţi o limbă străină! Sună interesant, nu? Iar dintre atâtea câte sunt, ce-ai zice să încerci cu limba engleză, cea a lui Mickey Mouse sau a lui Pluto, dar şi a lui Superman sau a lui Spider-man şi a atâtor şi atâtor alţi eroi, pe care-i ştii din cărţi sau din serialele de la televizor.

Ei, şi fiindcă te văd atât de dornic de învăţătură, chiar nerăbdător să începi, să-ţi prezint mai întâi ceata de prieteni care o să te ajute să deprinzi mai bine limba asta.

Din fericire pentru tine, prietenii ăştia, Ellie, Ben, Molly, Polly, Jack, Robert, Laura, Olly şi Emilly sunt chiar nişte prieteni... englezi. O să-mi zici acum că, aşa stând lucrurile, lor o să le vină oricum mai uşor să vorbească englezeşte. Mda, poate. Atât că, ceva exerciţii nu le strică nici lor şi nici ei nu se dau în lături de la aşa ceva.

Şi mai sunt şi tare bucuroşi să înveţe una şi alta alături de tine. Au şi-o surpriză pentru tine. Aşa, ca să meargă totul strună, de la bun început. Iar surpriza cu pricina e chiar un dicţionar englez-român, o carte cum ştiu că ţi-ai şi dorit, una care sigur o să-ţi meargă la suflet, din care o să înveţi engleza cu plăcere şi în care o să dai chiar peste ceata veselilor prieteni englezi.

Pentru cei mai mici dintre cei aflaţi la primii paşi pe tărâmul limbii engleze, aşa, cam între 3 şi 7 ani, ceata veselilor prichindei englezi a pregătit o minune de dicţionar, lesne de consultat, chiar şi de către cei aflaţi la... primul lor dicţionar, încărcat cu vreo 500 de cuvinte din engleza cea de toate zilele, numai bune de exersat – citindu-le, scriindu-le sau rostindu-le – ales şi sugestiv ilustrat, cât să priceapă oricare despre ce poate fi vorba îndărătul unui cuvânt sau al altuia, întregit de câteva liste tematice, şi acestea dintre cele cu care ai de-a face zi de zi (cuvinte-întrebare, culori, forme, numere, lunile anului, zilele săptămânii, anotimpurile). Iar celor care se mai întreabă încă cum arată veselii prieteni englezi atât de darnici şi de dornici să te-ajute la învăţatul limbii engleze, le dau un singur sfat: deschideţi primul vostru dicţionar englez-român şi o s-aflaţi!


CUPRINS:


-A to Z Dictionary/Dicţionarul de la A la Z


• Where are they?/Unde sunt ei/ele?

• Me, you and them/Eu, tu şi ei/ele

• Questions words/Cuvinte-întrebare

• Colours, shapes, numbers/Culori, forme, numere

• Months, days, seasons/Lunile anului, zilele săptămânii, anotimpurile.


Autori:

Felicity Brooks,
Caroline Young

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Limba Engleza - Cele mai vândute cărți

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 2.8814 sec
loader
Caut in catalog...
loader