Principiile banilor. De la a dispera la a prospera – Ghid de educație financiară - Liviu Draghici

Principiile banilor. De la a dispera la a prospera – Ghid de educație financiară - Liviu Draghici
Preț: 71,50 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 336
Categoria: Cultura generala

DESCRIERE

Principiile banilor. De la a dispera la a prospera – Ghid de educație financiară - Liviu Draghici

 
... cum a apărut această carte?
 
Ca profesor de discipline economice, eram adesea rugat de către elevii mei să explic conceptele financiare într-un limbaj nonacademic, pe înțelesul tuturor. Dincolo de definiții, clasificări și alte noțiuni teoretice, era nevoie de o structurare a conceptelor în așa fel încât elevii și studenții, dar și cei aflați la început de drum în ceea ce privește educația financiară, să înțeleagă, să își însușească și să aplice metode și principii care să îi ajute să atingă libertatea sau chiar siguranța financiară. Mai ales în perioada actuală, când suntem asaltați de așa-ziși „consilieri financiari” – angajați ai băncilor sau ai altor instituții de profil, care se folosesc de tehnici testate de vânzare și manipulare pentru a ne convinge să cumpărăm diverse produse financiare sau să optăm pentru anumite investiții, era nevoie de o carte pe care să ne putem baza. Care să ne ofere suficiente informații pentru a lua decizii în cunoștință de cauză sau pentru a ști ce și unde să căutăm în cazul în care nu dispunem de toate informațiile.
 
... ce este această carte?
 
Cartea de față este o colecție de concepte, principii, metode și tehnici de aplicat în viața reală, în vederea îmbunătățirii situației financiare a fiecăruia dintre noi.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Cultura generala

Created in 0.0722 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.