Prinţesele din Ponilandia. Salvarea miraculoasă

Prinţesele din Ponilandia. Salvarea miraculoasă
-10%
ISBN: 978-973-47-2900-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 120
Format: 14X20
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Prinţesele din Ponilandia. Salvarea miraculoasă - Chloe Ryder

 
Pippa și Praf-de-Stele goneau prin Pădurea Neagră. Arborii erau atât de deși, că printre ramurile lor groase abia pătrundeau câteva raze palide de soare. Pădurea era cufundată în tăcere. Singurele zgomote care străpungeau liniștea erau forăitul poneiului și tropotul înfundat de pe poteca așternută cu un pat de frunze. Fetița se ținea bine de coamă și se ferea de ramurile copacilor.
 
O rază de soare care lumina poteca dădu la iveală un trunchi prăbușit. Pippa își ținu respirația. Era uriaș, mai lat decât șanțul castelului și mai înalt decât Zidul Șoaptelor! Prințesa ponei galopa mult prea repede ca să se poată opri. Și nici nu putea să o ia la stânga ori la dreapta. Forăi înainte de a-și lua avânt și-i spuse prietenei sale:
 
— Ține-te bine! Pippa își simțea inima tresăltând. Se prinse și mai strâns de coama albă ca zăpada și bine făcu, căci prințesa făcu saltul. O adiere rece năvăli pe obrajii fetei, înfiorând-o. Se uită încă o dată la trunchiul uriaș trântit la pământ și la crengile crescute în toate direcțiile. Copacul nu era totuși prea mare pentru Praf-de-Stele? Începu să tremure de emoție...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0560 sec