Printre iluzii și forme - Diana Lis

Printre iluzii și forme - Diana Lis
Preț: 28,35 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 112
Format: 11x18

DESCRIERE

Printre iluzii și forme - Diana Lis

 
... o privire uşor obosită, pe care ai aşteptat-o toată ziua şi care-ţi şopteşte într-o doară că iubirea există într-un cuib de porumbi îmbuibat cu miros casnic şi găinaţ.
 
Două-trei clipe de tandreţe, în dunga cărora poposiţi latent, ca nişte salahori doborâţi de rutină şi oboseală, după care o porniţi la plimbare pe trasee nedefinite, acordându-vă paşii după deschizătura pleoapei de la capătul orizontului.
 
Mira iubeşte plimbările lungi pe alei neştiute, prin crânguri fără somn şi peisaje lacustre. Nimic nu vă stă în cale. Alunecaţi ca nişte bărci purtate în larg de două vele înfipte în rotunjimea unui nor de porţelan.
 
Vorbele se perindă de la unul la altul, legănate de curgerea pasului pe caldarâm. Ritmuri, dansuri, poeme cu vers alb, ezitări scurte sau lungi...
 
... o gară miniaturală, situată la poalele unui munte anonim. Cocoţaţi pe-un maldăr de bagaje, aşteptaţi sosirea primului tren care să vă ducă acasă, după două zile vacanţă pierdute printre arbori şi partide de sex.
 
Ea, îmbrăcată într-o ţinută lejeră, sport, părul prins în coadă, obrajii rumeni purtând semnul unei după-amiezi încântătoare. La un moment dat, ai luat-o în braţe, urlându-i numele în neştire, învârtindu-vă la nesfârşit până când, ameţiţi de intensitatea clipei, aţi aterizat din nou peste bagaje, râzând cu toată gura.
 
O fracţiune de secundă v-aţi privit drept în ochi, fără să clipiţi. În acele clipe, ai întrebat-o dacă vrea să te urmeze până la capăt, indiferent de timp sau conjunctură, de anotimp sau climă.
 
Ea îţi trimise câteva ocheade suple, gudurându-se la pieptul tău pufos, după care, dându-şi capul pe spate, hohoti uşor  – un gest cochet care-i venea ca o mănuşă...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0570 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.