Privește-mă cum cad - Mons Kallentoft

Privește-mă cum cad - Mons Kallentoft
-10%
Preț: 40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-0801-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 488
Format: 13x20

DESCRIERE

Privește-mă cum cad - Mons Kallentoft

 
... s-a uitat la telefon dimineaţa, la o zi după ce Emme i-a trimis acea poză neclară, care arăta de parcă ar fi fost făcută de cineva care se rostogoleşte în aer, ca şi când întreaga atmosferă ar fi fost un abis fără fund. Nu era decât un mesaj gol, trimis la ora 03: 54.
 
„Ce voiai, Emme?"
 
A sunat-o pe Sofia înainte de prânz, pe la unsprezece şi jumătate, după ce Emme nu i-a răspuns şi nici n-a mai apărut pe reţelele sociale. Sofia i-a spus că Emme doarme.
 
— Ne-am întors destul de târziu ieri. E obosită şi nu vreau s-o trezesc.
 
A încercat să se mulţumească cu acest răspuns. Apoi linişte, apoi o poză pe Instagram cu cele trei fete, în care Emme era etichetată, aşa că le-a lăsat în pace. A vrut să le respecte nevoia de space. Totul era în regulă.
 
Poza s-a dovedit a fi din ziua precedentă, iar cele două adolescente înspăimântate au folosit-o ca pe o perdea de fum care să mascheze problema.
Julia şi Sofia au sperat, până în ultima clipă, că Emme o să reapară. Dacă ar fi alarmat lumea, s-ar fi aflat cum îşi petrecuseră timpul, că au fost toate trei nişte adevărate bad bitches. Nişte fete cuminţi care şi-au pierdut, brusc, minţile.

In dimineaţa următoare, Julia l-a sunat şi i-a spus, cu vocea frântă:

—    Emme a dispărut. Nu ştim unde e. N-am avut curaj să vă spunem, pentru că ne-am îmbătat foarte tare şi am crezut că pur şi simplu a plecat cu vreun tip, pe vreo barcă sau într-o cameră şi nu voiam şă vă enervaţi şi să ne spuneţi să ne întoarcem acasă. Dar acum suntem speriate. Ce să facem? Ce e de făcut când dispare cineva?

—    Duceţi-vă la recepţia hotelului, povestiţi-i personalului ce s-a întâmplat şi rugaţi-i să sune la poliţie. Probabil că nu vor vrea să facă asta, dar insistaţi.
Când Tim a aterizat pe insulă, Emme era dispărută de treizeci şi patru de ore. Majoritatea fetelor care dispar fie sunt găsite în decurs de patruzeci şi opt de ore, fie nu mai sunt găsite niciodată. în taxi, simţea că se prăvăleşte cerul pe el.
 
Işi freca mâinile de pantalonii bej din bumbac, cufundându-se, la nesfârşit, în imaginile pe care le producea mintea lui extenuată: un cadavru dezbrăcat şi însângerat, cu cătuşe la mâini, într-o încăpere slab luminată. Un cadavru care pluteşte pe mare, un cadavru pe marginea unui drum, spulberat de o maşină. A sunat-o pe Rebecka, din maşină:

—    Cred că-i grav, draga mea, mai rău decât ne putem închipui...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

12,59 RON
13,99 RON (-10,01%)
Created in 0.0562 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.