Probleme de fizica tip grila - Traian Anghel

Probleme de fizica tip grila - Traian Anghel
Preț: 24,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Culegeri

DESCRIERE

Probleme de fizica tip grila - Studiu la clasă, Bacalaureat, Admitere în învățământul superior (Traian Anghel)

 
1. Mecanică
 
În subcapitolul de faţă sunt incluse 200 de probleme de mecanică, împărţite în două secţiuni. Prima dintre acestea include probleme care verifică nivelul de însuşire şi capacitatea de aplicare a cunoştinţelor referitoare la cinematica punctului material şi tipuri de mişcări ale acestuia, precum şi la principiile mecanicii şi tipuri de forţe. A doua secţiune a acestui prim subcapitol include probleme pentru a căror rezolvare sunt utilizate cunoştinţe referitoare la lucrul mecanic, puterea şi randamentul mecanic, energia mecanică şi impulsul mecanic. 
 
2. Elemente de termodinamică
 
Al doilea subcapitol conţine enunţurile a 200 de probleme de termodinamică, împărţite în două secţiuni. Prima secţiune include probleme care verifică nivelul de însuşire şi capacitatea de aplicare a unor noţiuni de bază dobândite în studiul termodinamicii, referitoare la structura discretă a substanţei, teoria cinetică-moleculară şi transformările gazului ideal. A doua secţiune conţine probleme pentru a căror rezolvare sunt utilizate principiile termodinamicii, precum şi cunoştinţe referitoare la motoare termice şi randament. 
 
3. Producerea şi utilizarea curentului continuu
 
În subcapitolul de faţă sunt incluse enunţurile a 200 de probleme de curent continuu, împărţite în două secţiuni. Prima secţiune conţine probleme a căror rezolvare necesită cunoştinţe referitoare la legile circuitelor electrice, precum şi la gruparea rezistoarelor şi a generatoarelor electrice. A doua secţiune include probleme pentru rezolvarea cărora sunt necesare cunoştinţe referitoare la energia electrică, puterea electrică şi randament. 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0759 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.