Productivitate la superlativ - John Martin

Productivitate la superlativ - John Martin
-6%
Preț: 28,20 RON
30,00 RON (-6%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 120
Format: 14x21

DESCRIERE

Productivitate la superlativ - John Martin

 
STABILIREA Şl ORGANIZAREA OBIECTIVELOR

Ce forţă, se ascunde în spatele celor care au rezultate bune atât din punct de vedere cantitativ, cât şi calitativ? Scriitori care scriu multe cărţi, agenţi de vânzări care vând mai mult decât colegii lor, artişti care creează mai mult şi antreprenori care obţin mai multe rezultate într-o zi decât alţii într-o săptămână. Care să fie explicaţia?
 
De unde au această capacitate de a excela atunci când trebuie să produci rezultate, conţinut, vânzări, artă sau orice altceva? Nu poate fi vorba doar de circumstanţe, de exemplu faptul că nu ai un job cu normă întreagă, bani mulţi sau o genă specială pe care ai moştenit-o.
 
Dacă lucrurile ar fi stat aşa, ar însemna să vedem persoane din toate categoriile sociale cum devin adevăraţi performeri atunci când vine vorba despre rezultatele obţinute. Să fie oare talentul cel responsabil? Există vreun secret? Sau vreun adevăr universal valabil, care să ne ofere cunoştinţele, inspiraţia şi instrumentele de care avem nevoie astfel încât să excelăm?

Mi-am analizat obiceiurile - atât pe ale mele, cât şi pe ale altora - studiind metodele şi diferitele abordări ale felului în care se împarte ziua de lucru, procesele şi acţiunile întreprinse pentru a construi ceva de la zero.
 
Am încercat să văd ce anume îi face pe oameni să renunţe sau să nu mai încerce deloc, de ce le este distrasă atenţia şi de ce nu termină niciodată (muncind însă în continuare) ori de ce nu a)ung să lanseze produsul dorit pe piaţă...
 
CUPRINS:
 
CAPITOLUL 1    Stabilirea şi organizarea obiectivelor    
CAPITOLUL 2    Intreţinerea maşinăriei     
CAPITOLUL 3    Gestionarea factorilor care îţi distrag atenţia  
CAPITOLUL 4    Apreciază procesul      
CAPITOLUL 5    Motiveazâ-te singur       
CAPITOLUL 6    Finalizează, evaluează şi ia-o de la capăt         
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura motivationala

Created in 0.0416 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.