Produse lactate - Tehnologii si retete de obtinere
Preț: 9,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Elisabeth Mayer Reithofer
Editura: Mast
Anul publicării: 2011
Ediția: 1
Pagini: 111
Format: 13x20
Categoria: Lactate si branzeturi
DESCRIERE
...''Produse lactate - Tehnologii si retete de obtinere''
În cartea „Produse lactate - tehnologii şi reţete de obţinere“ găsiţi informaţii de bază pentru prelucrarea laptelui şi multe exemple practice cu indicaţii pas cu pas, reţete clasice şi de specialităţi.
Produsele din lapte sunt de importanţă maximă în alimentaţia noastră zilnică. Nu trebuie mereu cumpărate de la magazin pentru că ele pot fi preparate de noi înşine.
Mulţi comercianţi direcţi oferi o gamă de produse lactate fabricate de ei Dacă, însă, ne asigurăm o sursă de lapte (cumpărat sau de la propriile animale) putem uşor concura cu oricare dintre aceştia.
În această carte găsiţi...
Fabricarea fiecărui produs este explicată eficient şi pe înţelesul tuturor - încercaţi şi dumneavoastră - chiar şi cu puţin ajutor veţi avea un succes extraordinar!
Cuprins:
... informaţii de bază pentru prelucrarea laptelui
... multe exemple practice cu indicaţii pas cu pas
... reţete clasice şi de specialităţi
... analiza erorilor frecvente pentru evitarea greşelilor în cadrul producţiei.
Cuvânt înainte
1. Introducere şi istorie
2. Introducere: calitatea laptelui
3. Microorganisme în fabricarea laptelui
4. Procedee de tratare a laptelui
5. Laptele în alimentaţie
6. Condiţii de igienă şi spaţiu
7. Suplimente în fabricarea laptelui
8. Ustensile şi unelte mici, utile
9. Producţia
10. Reţete
11. Testarea calităţii cu simţurile
12. Menţinerea frumuseţii cu ajutorul produselor lactate
Bibliografie
Precizări în rezumat
Autori:
Elisabeth Mayer-Reithofer
În cartea „Produse lactate - tehnologii şi reţete de obţinere“ găsiţi informaţii de bază pentru prelucrarea laptelui şi multe exemple practice cu indicaţii pas cu pas, reţete clasice şi de specialităţi.
Produsele din lapte sunt de importanţă maximă în alimentaţia noastră zilnică. Nu trebuie mereu cumpărate de la magazin pentru că ele pot fi preparate de noi înşine.
Mulţi comercianţi direcţi oferi o gamă de produse lactate fabricate de ei Dacă, însă, ne asigurăm o sursă de lapte (cumpărat sau de la propriile animale) putem uşor concura cu oricare dintre aceştia.
În această carte găsiţi...
Fabricarea fiecărui produs este explicată eficient şi pe înţelesul tuturor - încercaţi şi dumneavoastră - chiar şi cu puţin ajutor veţi avea un succes extraordinar!
Cuprins:
... informaţii de bază pentru prelucrarea laptelui
... multe exemple practice cu indicaţii pas cu pas
... reţete clasice şi de specialităţi
... analiza erorilor frecvente pentru evitarea greşelilor în cadrul producţiei.
Cuvânt înainte
1. Introducere şi istorie
2. Introducere: calitatea laptelui
3. Microorganisme în fabricarea laptelui
4. Procedee de tratare a laptelui
5. Laptele în alimentaţie
6. Condiţii de igienă şi spaţiu
7. Suplimente în fabricarea laptelui
8. Ustensile şi unelte mici, utile
9. Producţia
10. Reţete
11. Testarea calităţii cu simţurile
12. Menţinerea frumuseţii cu ajutorul produselor lactate
Bibliografie
Precizări în rezumat
Autori:
Elisabeth Mayer-Reithofer
Categorii
-Edituri
-Comandă specială
-Top
-Promoţii
-- 50,15 RONPRP: 59,00 RON
- 58,65 RONPRP: 69,00 RON
- 48,88 RONPRP: 52,00 RON
Promo
-Accesul clienţilor
-Promo
-Cărţi noi
-- 50,15 RONPRP: 59,00 RON
- 58,65 RONPRP: 69,00 RON
- 44,44 RON
REVIEW-URI