Profetiile lui Edgar Cayce - Dorothee Koechlin de Bizemont

Profetiile lui Edgar Cayce - Dorothee Koechlin de Bizemont
-10%
Preț: 49,50 RON
55,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069651742
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 336
Format: 14X20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Profetiile lui Edgar Cayce - Dorothee Koechlin de Bizemont

 
CATASTROFELE NU SUNT NICIODATĂ OBLIGATORII
Puterile imense ale omului asupra naturii
Publicul încă admite cu greu că un război este evitabil - dacă şi conducătorii, colectivităţile au luat hotărârea să-l evite. Dar Cayce merge mult mai departe. El consideră că erupţiile vulcanice, cutremurele de pământ, toate cataclismele geologice sunt şi ele evitabile.
 
De ce? Pentru că - spune el - omul le provoacă. Nu numai prin activităţile lui stupid antiecologice, ci şi prin gândirea sa negativă. El consideră că gândurile emit vibraţii care acţionează asupra materiei. Dacă o colectivitate umană acumulează gânduri negative, va rezulta de aici un ansamblu de vibraţii distrugătoare care se vor repercuta asupra Pământului (la suprafaţă şi chiar la adâncime).
 
Şi asta pentru că:
„In fiecare fiinţă omenească există forte
PROFUNDE, CA NIŞTE ECOURI ALE FORŢELOR CREATOARE ALE LUMII MATERIEI."
 
Omul se află în rezonanţă cu întreaga Creaţie, pe care, de altfel, o rezumă în el, chimic şi fizic. Este legat de elementele lumii fizice. In schimb, poate să acţioneze asupra acestora, şi mult mai puternic decât s-ar crede. Indienii din America de Nord aveau mulţi specialişti care provocau ploaia la cerere.
 
Multe mărturii atestă puterea anumitor iniţiaţi: şamanii din Siberia, vracii africani şi chiar vrăjitorii gali, care aduceau soarele şi ploaia (şi care mai există şi astăzi!...). Cayce nu numai că este de acord că e posibil, dar adaugă chiar că avem o influenţă asupra petelor solare!...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0436 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.