Programul stil de viata apetisant - Jasmuheen

Programul stil de viata apetisant - Jasmuheen
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 260
Format: 14x20

DESCRIERE

Programul stil de viata apetisant - Jasmuheen

 

Programul Stil de Viață Apetisant este prezentat de Jasmuheen pentru Ambasada Păcii ca modalitate puternică și pragmatică de a te bucura de mai multe ritmuri de sănătate, fericire și armonie cu sine și cu lumea!

Bazat pe principiile științei biocâmpurilor, acest stil de viață holistic mărește claritatea mentală și capacitățile intuitive, stimulează exprimarea naturii noastre superioare și, în general, ne ajută să devenim mai empatici, mai împliniți și mai altruiști.

 
... acest program este proiectat și pentru a schimba emanațiile noastre de energie și a stabili un model natural de atracție magnetică, existând într‑un tărâm mai rafinat care ne permite să ne simțim întregi, compleți și să ne bucurăm de fiecare moment al acestei existențe.
 
Iată în continuare un rezumat poetic al Programului Stil de Viață Apetisant:
 
Meditație, rugăciune, muzică și multe altele vor aduce fluxuri de energie blândă la ușa noastră.
 
Curenți fini, subtili, care să ne aprindă creierul, să ne dezvăluie acel tărâm eliberat de durere.
 
Adaugă o dietă ușoară, exerciții fizice, serviciu în slujba altora și privește corpul ca pe un templu, menține puncte de vedere holistice, cunoaște că timpul petrecut în tăcere, în natură este atât de pur, încât poți simți Unimea, divinitatea dinăuntrul tău.
 
Aceste modalități ne pot uni, pot aduce chiar armonie, iar fericirea ni se revelează în ritmul adevărului.
 
Acum, să privim la ceea ce reprezintă acest program și ce vom acoperi în această serie. De‑a lungul următoarei perioade de timp pe care o vom petrece împreună, vom împărți acest program în 11 segmente. Dacă le privim ca fiind săptămânale, acestea sunt:
 
• Segmentul/Săptămâna 1 e despre CLARITATE: Intuiții asupra Clarității, Grației și Iubirii Pure, plus un sistem de orientare pragmatic pentru a cunoaște întotdeauna adevărul și instrumente pentru recalibrare.
 
• Segmentul/Săptămâna 2 este despre ARMONIE: A trăi în Armonie și un pragmatic Rafinament al Relațiilor, instrumente pentru modernizarea acestora, semne ale unei inimi și minți sănătoase, plus puterea virtuții. A trăi în armonie cu copiii cei noi, mai conștienți, care se nasc acum.
 
• Segmentul/Săptămâna 3 e despre MĂIESTRIE: Meditație Magică, introducerea unei Meditații puternice de Respirație a Iubirii și Codurile de Putere ale Celor 3 Mantre. Meditația este primul punct dintre cele 8 ale acestui stil de viață.
 
• Segmentul/Săptămâna 4 este despre înțelegerea PUTERII RUGĂCIUNII: Rugăciuni puternice, intuiții asupra legilor universale și Unimii, Esența noastră Fundamentală, plus o energizantă meditație cu Esența lui A FI. Rugăciunea sau Comuniunea Divină este punctul 2 dintre cele 8 ale acestui stil de viață.
 
• Segmentul/Săptămâna 5 e despre MĂIESTRIA MINȚII: Puterea programării, recodarea sănătății, a ADN‑ului și a Paradisului, intuiții asupra modelelor undelor cerebrale și știința câmpului energetic al Șablonului de Încărcare Sus/Jos. Măiestria Minții este punctul 3 dintre cele 8 ale acestui stil de viață.
 
• Segmentul/Săptămâna 6 este despre ALEGERI NUTRIȚIONALE: O dietă ușoară, vegetariană, vegană, beneficiile alimentelor crude, plus recodare nutrițională și intuiții asupra combustibilului pranic. O dietă mai ușoară este punctul 4 dintre cele 8 ale acestui stil de viață.
 
...
 
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0448 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.