Protocol terapeutic pentru tiroidita Hashimoto - Izabella Wentz

Protocol terapeutic pentru tiroidita Hashimoto - Izabella Wentz
ISBN: 978-973-47-3012-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 400
Format: 14x21
Categoria: Ghiduri medicale
Preț: 45,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Protocol terapeutic pentru tiroidita Hashimoto. Un plan pe 90 de zile pentru eliminarea simptomelor tiroidiene și revenirea la o viață normală - Izabella Wentz

 
Cheia însănătoșirii, susține autoarea, presupune schimbarea stilului de viață. În Protocolul terapeutic pentru tiroidita Hashimoto oferă un tratament testat, care a ajutat zeci de mii de persoane să se simtă mai bine – în doar 90 de zile...
 
... tiroida face parte dintr-un complicat sistem fiziologic și nu are o existență izolată, independentă de orice altceva. Deseori, pacienții cu Hashimoto vor prezenta multiple simptome sistemice, pe lângă cele tipice hipotiroidiei.
 
Organismul se trezește blocat într-o stare cronică de suprasolicitare a sistemului imunitar, însoțită de anomalii ale hormonilor suprarenali, disbioză intestinală, digestie defectuoasă, detoxificare defectuoasă, inflamație și anomalii ale secreției de hormoni tiroidieni.
 
Acest ciclu disfuncțional se întreține singur pe sine și va continua să provoace și mai multe simptome, până când intervine un factor exterior care să rupă ciclul.
 
Din păcate, simpla adăugare în toată această poveste a unui medicament sintetic pentru tiroidă, cum este levotiroxina, nu va duce la o revenire completă, pentru cei mai mulți dintre pacienții cu Hashimoto, plus că poate, de asemenea, să mascheze inflamația primară care va întreține mai departe dezechilibrul sistemului imunitar și va duce la cronicizarea altor afecțiuni.
 
În cazul meu, simptomele de neplăcere abdominală au fost primul indiciu că s-ar putea să existe o legătură între afecțiunea mea autoimună și sănătatea (sau lipsa de sănătate) a intestinelor mele. Bineînțeles, ce am aflat destul de curând a fost că intestinele controlează sistemul imunitar și că majoritatea afecțiunilor autoimune au o legătură sau alta cu sănătatea intestinală.
 
Tocmai de aceea există un întreg Protocol de Echilibrare Intestinală inclus în Protocoalele Fundamentale – una dintre căile principale spre refacerea sănătății tiroidei constă în refacerea sănătății intestinelor tale. Restabilirea bunei funcționări a intestinelor s-a dovedit a fi crucială pentru revenirea din multe alte afecțiuni autoimune.
 
O disfuncție mai puțin vizibilă, dar cu nimic mai puțin importantă, în tiroidita Hashimoto, are legătură cu capacitatea diminuată de eliminare a toxinelor din corp. Un sistem slăbit de detoxificare este deseori „vinovatul“ pentru majoritatea simptomelor, împiedicând persoana în cauză să se simtă bine, chiar și atunci când folosește alte protocoale.
 
Ficatul este principalul nostru organ de detoxificare și tocmai de aceea declanșarea Protocoalelor Fundamentale se face cu Protocolul de Protecție a Ficatului...
 
 
CUPRINS:
 
Notă către cititor
Cuvânt-înainte
Introducere
 
PARTEA ÎNTÂI Despre tiroidita Hashimoto și despre abordarea cauzei profunde
Capitolul 1 Povestea mea de succes cu tiroidita Hashimoto și cum să ți-o creezi și tu pe a ta
Capitolul 2 Să înțelegem simptomele, diagnosticul și originile tiroiditei Hashimoto
Capitolul 3 Cum te poate ajuta Abordarea Cauzei Profunde să-ți recapeți sănătatea
 
PARTEA A DOUA Protocoalele fundamentale Capitolul 4 Protocolul de Protecție a Ficatului
Capitolul 5 Protocolul de Recuperare Suprarenală
Capitolul 6 Protocolul de Echilibrare Intestinală
Capitolul 7 Evaluări avansate ale Cauzei Profunde
 
PARTEA A TREIA Protocoalele avansate
Capitolul 8 Protocoalele pentru optimizarea hormonilor tiroidieni
Capitolul 9 Protocoale pentru nutriție și substanţele nutritive
Capitolul 10 Protocoale pentru depășirea stresului traumatic
Capitolul 11 Protocoale pentru rezolvarea infecțiilor
Capitolul 12 Protocoale pentru eliminarea toxinelor
Notă din partea autoarei
Recunoștință
Bibliografie selectivă

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0687 sec