Protocolul Wahls - Cum am invins scleroza multipla progresiva utilizand principiile Paleo si medicina functionala - Terry Wahls

Preț: 65,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 461
Format: 13x20

DESCRIERE

Protocolul Wahls. Cum am invins scleroza multipla progresiva utilizand principiile Paleo si medicina functionala - Terry Wahls

 
Elimina in totalitate cerealele, leguminoasele, boabele si cartofii din dieta ta
 

In cadrul dietei Wahls Paleo, ai fost nevoit să reduci cerealele fără leguminoasele şi cartofii la două porţii pe săptămână. Acum sâ le elimini complet din dieta ta. Această recomandare li se pare nelalocul ei celor care au auzit din atâtea surse cât de sănătoase sunt aceste alimente de origine vegetală cu amidon.

Deşi este adevarat că cerealele fără gluten precum orezul brun şi quinoa, leguminoasele precum lintea şi fasolea neagră, plus cartofii (inclusiv cei dulci) — conţin foarte multe minerale şi vitamine, ele nu sunt incluse în dieta Wahls Paleo Plus.

 

Acest lucru include renunţarea definitivă la laptele din soia şi din orez (în favoarea celui din cocos cu conţinut integral de grăsimi), precum şi la celelalte produse din soia, inclusiv la cele organice şi fermentate. Aşadar, insistă asupra proteinelor de origine animală şi a legumelor fără amidon.

 

Dacă ai simptome foarte severe şi doreşti să creezi un mediu vindecator cat mai favorabil pentru celulele tale cerebrale şi pentru mitocondriile tale, este extrem de important să îţi reduci dramatic consumul de carbohidraţi, iar alimentele enumerate mai sus conţin pur şi simplu prea carbohidraţi.

 

Din fericire, dieta Wahls Paleo Plus îţi permite suficiente alte alternative de origine vegetală bogate în substanţe nutritive. Chiar daca eşti foarte obişnuit cu alimentele la care trebuie să renunţi gândeşte-te că aceasta este ocazia ta de a explora alte opţiuni alimentare.

 

Citeşte listele cu alimente de la sfârşitul cărţii şi ideile de meniu de la sfârşitul acestui capitol, pentru a-ţi găsi inspiraţia.

 

Limitează-ţi consumul de legume cu amidon la două porţii pe săptămână

 

Legumele cu amidon conţin destul de mulţi carbohidraţi, dar la fel de mulţi ca cerealele, leguminoasele boabe şi cartofii. Chiar aşa, a sosit timpul să îţi limitezi consumul acestor alimente — cum ar fi dovleacul, morcovii şi sfecla - fierte sau coapte, la două porţii..

 

CUPRINS:

 

Introducere   

Partea întâi
ÎNAINTE DE A ÎNCEPE

Capitolul 1    Ştiinţa vieţii, boala şi tu   
Capitolul 2    Autoimunitatea: Medicina convenţională versus cea funcţională   
Capitolul 3    Pregătirea în plan psihic   

Partea a doua:
ADAPTAREA ALIMENTAŢIEI PENTRU O MAI BUNĂ SĂNĂTATE CELULARĂ

Capitolul 4    Principiile introductive ale Dietei Wahls   
Capitolul 5    Aplicarea cu succes a Dietei Wahls  
Capitolul 6    Wahls Paleo   
Capitolul 7    Wahls Paleo Plus  

Partea a Treia:
DINCOLO DE ALIMENTAŢIE

Capitolul 8    Reducerea toxinelor din corp
Capitolul 9    Exerciţiile fizice şi electricitatea
Capitolul 10   Ce putem spune despre medicamente, suplimentele alimentare şi medicina alternativă? 
Capitolul 11    Managementul stresului 
Capitolul 12    Recuperarea  
Epilog   
Aici se încheie povestea mea şi începe povestea ta  

Reţete Wahls      
ANEXE:
Anexa A:    Lista completă a alimentelor
pentru Protocolul Wahls  
Anexa B:    Tabele pentru compararea datelor nutriţionale
Mulţumiri   

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Remedii - Terapii complementare

Created in 0.0258 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.