Psihologia societatii integrale - Michael Laitman

Psihologia societatii integrale - Michael Laitman
Preț: 40,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 280
Format: 14x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Psihologia societatii integrale - Michael Laitman

 
TOTUL EXISTĂ ÎN INTERIORUL NOSTRU ŞI NIMIC ÎN AFARĂ
-    De ce au început oamenii să se unească, dintr-o dată? Ei ar ii putut face asta acum 100 sau 200 de ani, s-ar fi putut uni şi revela spiritualitatea. Dar, dintr-un anumit motiv, nu s-a petrecut aceasta. Mai mult oamenii au început să vorbească despre interacţiunea în grup, abia în secolul 20. Formarea de grupuri şi discutarea în comun a chestiunilor este o inovaţie a secolului 20. în trecut, acest tip de discuţii pur şi simplu nu existau.

-    Ştiinţa a existat din timpuri străvechi. De exemplu Aristofcel, Platon şi predecesorii lor au scris despre suflet, despre percepţie şi au căutat locul unde trăieşte sufletul. Cu toate acestea, psihologia, ca ştiinţă, a apărut şi s-a dezvoltat abia în secolul 20.

De ce au aşteptat oamenii atâtea secole!? Unde erau aceşti oameni de ştiinţă acum câteva mii de ani, pe parcursul cărora omul nu a reuşit să înţeleagă cine şi ce este? Au existat câteva tentative de a ne studia pe noi, oamenii, şi înainte, dar acestea au fost atât de primitive încât putem doar să ne simţim ruşinaţi pentru acei oameni din trecut!

Ei au construit oraşe, ţări, au cucerit teritorii şi au le-au condus, dar nu ştiau nimic despre ei înşişi. Acei oameni au descoperit noi continente; au dezvoltat tehnologii şi economii şi au făcut revoluţii. Dar ce i-a îmboldit să facă toate aceste lucruri? De ce nu au avut o chemare, o nevoie interioară de a afla mai multe, „Omule, cine eşti tu?"

S-ar părea că aceasta depinde de dezvoltarea noastră interioară. Această necesitate nu a luat naştere în interiorul nostru, mai devreme şi, prin urmare, nu am abordat-o...
 
CUPRINS:
 
Introducere

Chemarea Naturii la Unitate
Crearea unui Mediu înconjurător Integral       
Cunoaşte-Te pe Tine însuţi
Educatorul, un Director De Scenă    
Creştem Jucându-ne
O Percepţie Multifaţetată a Lumii     
Percepţia Integrală a Informaţiei    
Teatrul ca Mijloc de Luptă împotriva Egoismului    
Un Program Terapeutic pentru întreaga Societate    
Munca Educaţională         
In Taberele de Vară
Instructorii Educaţiei Integrale                   
Esenţa Educaţiei Integrale
Lecturi Suplimentare

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0456 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.