Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Psihotronica si Metacontactul - Generalul rus Dimitry Fonareff (Emil Strainu)

Psihotronica si Metacontactul - Generalul rus Dimitry Fonareff (Emil Strainu)
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 254
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri
30,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Psihotronica si Metacontactul - Generalul rus Dimitry Fonareff (Emil Strainu)

 
Dincolo de limitele cunoaşterii

In acest capitol sunt prezentate mai multe fragmente dintr-o serie de cercetări, unice in lume, privind activitatea specialiştilor Serviciului de Securitate al primului preşedinte al Rusiei.
 
Trebuie subliniat faptul că principiile şi percepţia acestor tehnologii unice au fost diferite atât pentru ofiţerii KGB, cât şi pentru specialiştii Ministerului Apărării al URSS.
 
Activitatea lor s-a intersectat cu activitatea practică, fapt care a contribuit la un amplu schimb de experienţă şi de cunoştinţe in acest domeniu cu caracter strict secret.
 
Evenimentele petrecute in 1991 în URSS au contribuit la schimbări majore, la nivelul întregii societăţi. Inclusiv în metodele de organizare a pazei şi protecţiei demnitarilor ţării. La Kremlin se schimbau preşedinţii, însă problemele rămâneau aceleaşi probleme de care se ocupa renumita Direcţie a 9-a.
 
Odată cu instalarea noii conduceri to Serviciul de securitate, au început să fie folosite o serie de metode şi de proceduri pentru rezolvarea anumitor probleme despre care aveau cunoştinţă un număr foarte mic de specialişti.
 
Pe lângă obiectivele clasice de asigurare a pazei şi protecţiei care, de fapt, nu reprezentau niciun secret pentru nimeni a apărut o problemă extrem de acută: asigurarea in regim de urgenţă a întregului proces de pază şi protecţie a primului preşedinte al Rusiei.
 
Dinamica evoluţiei proceselor sociale era ameţitoare, ceea ce a condus la necesitatea unei operativităţi maxime. Ritmul de viaţă al persoanei căreia i se asigura protecţia necesita o monitorizare permanentă a situaţiei şi efectuarea unor prognosticuri analitice de mare precizie sau anticiparea evoluţiei unor situaţii.
 
Metodele utilizate şi verificate în timp nu mai prezentau o garanţie a securităţii în noile condiţii de lucru. Mai mult decât atât situaţia internaţională care se desfăşura în jurul Rusiei şi a ţărilor CSI era organizată după scenarii întocmite de către noua gândire mondială a celor mai dezvoltate ţări, din punct de vedere economic.
 
Este inutil să mai amintim că situaţia nou-creată genera şi noi pericole. Aceste ameninţări, ce puneau In pericol viaţa şi sănătatea preşedintelui Rusiei, reprezentau principalul obiectiv al Direcţiei Generale a Serviciului de Pază al Federaţiei Ruse. Boris Konstantihovici Ratnikov a ocupat funcţia de prim-adjunct al directorului din acea structură, în perioada 1991-1994.
 
Una din atribuţiile prîm-adjunctului viza asigurarea rapidă a activităţii unui imens mecanism, cunoscut sub denumirea de „sistem de securitate". Sarcina principală, în cazul persoanelor a căror protecţie este obligat să o asigure, este întotdeauna una şi aceeaşi: oferirea unei informaţii precise şi la momentul oportun.
 
Pe baza acestor informaţii se desfăşura ulterior întreaga activitate analitică, în vederea elaborării unor prognosticuri analitice şi efectuării activităţilor recomandate.
 
Boris Konstantinovici Ratnikov şi Georgi Georgievici Rogosin au apelat la resursele naţionale din acest domeniu, deoarece ci aveau acces la unele resurse şi tehnologii tradiţionale operative şi datorită unor informaţii sigure, referitor la rezultatele obţinute în domeniul tehnologiilor senzitive, de serviciile speciale occidentale...
 
 
CUPRINS:
 
Cartea care te face să gândeşti 
 
Capitolul I
Expresul litemyi „URSS - Rusia" 
 
Capitolul  II
Istorie şi moştenire
 
Capitolul III
Paşii istoriei 
 
Capitolul IV
Metacontactul 
 
Capitolul V
Cunoştinţe şi tehnologii 
 
Capitolul VI
Dincolo de limitele cunoaşterii 
 
Capitolul VII
Raportul X 564
 
Capitolul VIII
Şase povestiri  
 
Capitolul IX
Dosarele Z sau ştiinţa militară superioară 
 
Capitolul X
Innăscut si dobânditi

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.0981 sec
loader
Caut in catalog...
loader