Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Puterea cuvantului si vindecarea spirituala

Puterea cuvantului si vindecarea spirituala
ISBN: 973-88-920-9-5
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 103
Format: 13x20
17,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Puterea cuvantului si vindecarea spirituala''


Lucrarea de fata reprezinta o parte din rezultatul studiului comunicarii umane si al comunicarii cu Divinitatea. Fie ca lectura acestor randuri sa aduca in sufletul cititorului intoarcerea catre comunicarea interumana, fara de care viata sociala nu este posibila, dar si catre binecuvantarile comunicarii divine, fara de care pacea si armonia din sufletele noastre nu sunt posibile. Desoperim puterea vindecatoarea Cuvantului, redescoperind Marea Carta a Comunicarii: BIBLIA.

DIN CUPRINS:


Comunicarea.
Gandire,
idei, cuvinte.
Cuvantul, una din marile notiuni evanghelice.
Boala – vindecare; trup – suflet.
Comunicarea cu Dumnezeu
...................

"Zamolxis, adăugă el, regele nostru, care e zeu, arată că, după cum nu trebuie să încercăm a vindeca ochii fără să vindecăm capul, ori capul fără să ţionem seama de trup, tot astfel nici trupul nu poate fi însănătoşit fără suflet.

Aceasta e şi pricina pentru care medicii greci nu izbutesc să vindece cele mai multe boli: ei nu se ridică până la întregul de care ar trebui să se îngrijească, iar dacă acestuia nu-i merge bine, nici partea nu se poate însănătoşi.

Şi toate de aici pornesc, îmi lămurea el, de la suflet: atât cele rele cât şi cele bune ale trupului ori ale făptuirii noastre depline, şi de aici se revarsă ele, aşa cum de la cap totul se răsfrânge asupra ochilor.

Prin urmare, mai ales sufletul se cade îngrijit, dacă avem de gând să aducem la o bună stare atât capul, cât şi restul trupului.

Iar sufletul, arăta el, dragul meu, se îngrijeşte cu anume descântece şi descântecele acestea nu sunt altceva decât rostirile frumoase.

Din asemenea rostiri se iscă în suflete înţelepciunea; iar odată ce aceasta iese la iveală şi stăruie în noi, îi e lesne să deschidă cale sănătăţii şi către cap şi către trupul tot." Platon, Charmides

Autori: Ileana Stanculeasa

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.7876 sec
loader
Caut in catalog...
loader