Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Puterea Dragostei

Puterea Dragostei
-10%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 115
Format: 14x20
7,20 RON
8,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Puterea Dragostei''


În timpul primei săptămâni vi se va cere să petreceţi cincisprezece minute pe zi făcând un simplu exerciţiu spiritual. Alte practici vor fi adăugate în fiecare săptămână, iar durata de timp va creşte pe parcursul procesului. Pe măsură ce îndepliniţi fiecare practică, veţi fi pregătiţi pentru următoarea.

Veţi avea nevoie de un minim de zece săptămâni pentru a încheia acest program. Aşadar, înainte să începeţi, întrebaţi-vă dacă sunteţi dispuşi să vă luaţi un angajament de a practica zilnic aceste exerciţii spirituale, timp de zece săptămâni.

.....carte conţine zece practici spirituale care vă pot schimba viaţa.
Practicile nu sunt dificile, dar au nevoie de angajament.

.....angajamentul reprezintă cea mai mare problemă pentru studenţi. Adevăratul angajament în practica spirituală înseamnă că nu ne grăbim sau să încercăm să sărim peste etape.
Majoritatea oamenilor se grăbesc să încheie, astfel încât să poată spune că au terminat programul sau cursurile. Vă cerem să aduceţi o conştiinţă diferită în aceste practici. Concentraţi-vă atenţia pe deplin la ceea ce facem aici. Fiţi complet prezenţi şi veţi obţine rezultatele dorite.

Prima practică spirituală este o practică fundamentală. Toate celelalte practici din această carte se clădesc pe ea. De aceea, vă cerem să-i dedicaţi acestei practici cel puţin cincisprezece minute, în care să fiţi pe deplin prezenţi, în fiecare zi, pe parcursul primei săptămâni.

Dacă săriţi peste o zi, sau dedicaţi mai puţin de cincisprezece minute, indiferent de motiv, vă rog să începeţi din nou. După ce aţi încheiat şapte zile consecutive de practică, atunci puteţi merge mai departe la cea de-a doua practică spirituală.

Dacă pierdeţi o perioadă de practică, luaţi-o de la început cu practica spirituală a acelei săptămânii. Aceasta este foarte important în cazul practicilor spirituale doi şi trei.
La fel ca prima, ele sunt practici fundamentale.


Autor: Paul Ferrini

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.4189 sec
loader
Caut in catalog...
loader