Puterea intentiei - Cum sa-ti implinesti visurile si cele mai arzatoare dorinte

Puterea intentiei - Cum sa-ti implinesti visurile si cele mai arzatoare dorinte
Preț: 45,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 140
Format: 14x20

DESCRIERE

Puterea intentiei - Cum sa-ti implinesti visurile si cele mai arzatoare dorinte - Valeri Sinelnikov

 
... trecuse o lună de când Cristian cercetase pivniţa ordinului secret de monahi. Intâlnirea cu Marele Maestru se dovedise a fi una cu rol de schimbare în viaţa lui, deşi aparent puţine lucruri se schimbaseră. Cristian frecventa în continuare cursurile universităţii. Socializa cu prietenii şi cu profesorii.
 
Cristian a fost nevoit să plece din apartamentul în care trăise până în ultimul an de facultate.
 
- Uite aici o scrisoare de recomandare, i-a spus Alchimistul. I-o vei da comerciantului de stofe, care locuieşte lângă biserică. Vei locui la el. Este unul dintre fraţii noştri.
 
După ce l-a cunoscut pe Marele Conducător, Cristian a aflat că fraţii din ordin trăiesc o viaţă care în exterior nu diferă de viaţa dusă de un om obişnuit. După cum avea să afle, printre fraţii din ordinul monahal respectiv erau nobili şi comercianţi, cercetători şi navigatori. Iar printre ei l-a recunoscut şi pe profesorul lui de la universitate.
 
- Şi eu care credeam că fraţii trăiesc numai în pivniţele subterane şi ies afară numai noaptea, la adăpostul întunericului, ca să ia o gură de aer, îşi împărtăşi el gândurile cu Marele Maestru.
 
Marele Maestru Maestru râse mult timp după aceea.
 
- Uite, vezi, i-a spus el, doar ţi-am explicat că oamenii născocesc diferite absurdităţi despre noi. Suntem forţaţi să ne ascundem numai pentru că în ultimul timp cărţile noastre criptate despre Opera Magnifică au încăput în mâinile unor oameni. Astfel, Inchiziţia încearcă să ne strice tainele ordinului. Fraţii noştri trebuie să fie foarte atenţi;
 
- Şi pentru ce au nevoie inchizitorii de secretele voastre? a întrebat Cristian.
 
- Pentru aur! De asta sunt ei manipulaţi, a răspuns Maestrul. Noi cunoaştem secretul extragerii aurului de puritate înaltă şi în cantităţile dorite.
 
După ce a terminat cursurile la universitate, Cristian a intrat în pivniţa secretă printr-unul dintre pasajele tainice. A ajuns în sala principală, unde Marele Maestru i-a predat magia. Il pregătea pentru Opera magnifică.
 
 - Şi ce înseamnă cu adevărat „alchimia”? l-a întrebat  Cristian.
 
- După cum ştii, a început să explice Marele Maestru,
 
 chimia este o ştiinţă ce se ocupă de cercetarea transformărilor unui lucru într-altul. Alchimia studiază reacţiile dintre substanţe care se produc odată cu transformarea elementelor. Mai mult decât atât, rezultatul acestor reacţii depinde de voinţa alchimistului.
 
Cristian şi-a imaginat repede că alchimistul este nebun - că stă zi şi noapte în faţa unui creuzet şi repetă întruna vrăji pentru a obţine aur din plumb. Asta l-a amuzat şi a zâmbit puţin.
 
Se părea că de Magician nu se putea ascunde niciun gând.
 
- Imaginea ta despre alchimişti este într-adevăr amuzantă, Cristian, i-a spus Maestrul. Dar aşa gândesc majoritate oamenilor.
 
...
 
... ne cream singuri lumea in care traim. Poate ca este o afirmatie indrazneata, dar citind cartea lui Valeri Snelnikov Puterea intentiei, vom intelege ca fiecare dintre noi traieste intr-o realitate unica, proprie, construita pe baza experientei personale.
 
... Puterea intentiilor noastre este factorul-cheie ce contribuie la materializarea dorintelor noastre. Universul este aici sa ne spijine in orice dorim sa cream - depinde numai de noi ce gandim si ce ne dorim si ca de pregatiti suntem sa ne asumam responsabilitatea pentru felul in care arata acum viata noastra.

Cuprins:

Multumiri
Cuvant inainte
Cum sa lucrezi cu aceasta carte

Marele alchimist
Noul model al constiintei umane legile lui de baza
Legea liberului arbitru
Parte din intreg
Si, in sfarsit: Legea intentiei pozitive

Arta crearii si realizarii intentiei

Lectia 1

Principiul abundentei
Puterea se afla intotdeauna in interiorul meu
Intentia ta trebuie sa fie de dimensiuni reale
Calea ta trebuie sa-ti aduca bucurie
Regulile principale in formularea intentiei
Opera magnifica

Arta. crearii si realizarii intentie

Lectia 2: Formula timpului si locului

Formula atentiei
Formula flexibilitatii
Formula puritatii gandurilor
Formula responsabilitatii
Formula actiunii
Impedimentele

Inainte de a ne lua ramas bun.

Rezumat: 10 pasi catre scopul dorit..

Pasul 1. formuleaza-ti clar intentia
Pasul 2. Imagineaza-ti intentia
Pasul 3. Determina dimensiunile intentiei tate
Pasul 4. Determina resursele necesare
Pasul 5. Stabileste primii pasi si incepe sa actionezi
Pasul 6. Stabileste ce obstacole exista in calea ta si elimina-le
Pasul 7. Fii vigilent
Pasul 8. Da dovada de flexibilitate in comportament si gandire. Transtorma-ti actiunile in functie de context, pentru a-ti atinge scopul
Pasul 9. Ai grija de puritatea gandurilor tale
Pasul 10. Stabileste locul si momentul de realizare a intentiei tale si da comanda pentru realizarea ei.

Ramas bun
Postfata
De acelasi autor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0511 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.