Puterea iubirii - Osho

Puterea iubirii - Osho
Autor:
Anul publicării: 2018
Pagini: 200
Format: 14x20
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc

Recomandă unui prieten

De la:

*
?
Completați numele dumneavoastră
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail

Către:

*
?
Completați numele prietenului dumneavoastră
?
Completați adresa de e-mail a prietenului dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Puterea iubirii - Osho

 
... unul dintre cele mai importante evenimente din viață este atunci cand te  îndrăgostești, dar nu învățăm niciodată despre asta în școală.
 
Societățile și religiile ne forțează în modele și forme de gândire care adesea se opun unui model organic de iubire, care este instituționalizat prin căsătorie, afiliere religioasă și naționalism.
 
Acest lucru duce la iubire care este, pentru majoritatea oamenilor, o provocare dureroasă într-o formă sau alta pe tot parcursul vieții.
 
În aceste zile moderne, în care accentul se îndreaptă din ce în ce mai mult spre realizarea potențialului individual, Osho ne ajută să direcționăm căutarea dragostei prin lărgirea vederii noastre - arătându-ne că iubirea are multe manifestări și nu se limitează la "cealaltă".
 
O manifestare a iubirii este meditația, o experiență care schimbă viața care permite înflorirea iubirii reale în sine și față de ceilalți.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0907 sec