Puterea iubirii - Osho

Puterea iubirii - Osho
Autor:
Anul publicării: 2018
Pagini: 200
Format: 14x20
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc

Scrie un review!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Puterea iubirii - Osho

 
... unul dintre cele mai importante evenimente din viață este atunci cand te  îndrăgostești, dar nu învățăm niciodată despre asta în școală.
 
Societățile și religiile ne forțează în modele și forme de gândire care adesea se opun unui model organic de iubire, care este instituționalizat prin căsătorie, afiliere religioasă și naționalism.
 
Acest lucru duce la iubire care este, pentru majoritatea oamenilor, o provocare dureroasă într-o formă sau alta pe tot parcursul vieții.
 
În aceste zile moderne, în care accentul se îndreaptă din ce în ce mai mult spre realizarea potențialului individual, Osho ne ajută să direcționăm căutarea dragostei prin lărgirea vederii noastre - arătându-ne că iubirea are multe manifestări și nu se limitează la "cealaltă".
 
O manifestare a iubirii este meditația, o experiență care schimbă viața care permite înflorirea iubirii reale în sine și față de ceilalți.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0624 sec